Officieel: OnePlus 7T-design verrassend onthuld voor de lancering

Officieel: OnePlus 7T-design verrassend onthuld voor de lancering

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus 7T-design

OnePlus doet even een Google en plaats voor het eerst zijn smartphone-design zelf online op de OnePlus-forums voor de officiële lancering. We zien de OnePlus 7T in een kleur die Haze Blue zou heten. OnePlus noemt zijn ontwerp voor de OnePlus 7T ook de vierde generatie van zijn smartphone-design.

Focus op de camera

Nog veel elementen zijn duidelijk overgenomen van het oudere OnePlus 6-design uit 2018, maar nieuw is de focus op de camera. We zien een grotere, ronde module met meerdere lenzen die veel meer om aandacht schreeuwt dan de eenvoudige verticale set-up die we voordien zagen.

Design van de telefoon

OnePlus maakt naar eigen zeggen die keuze, omdat de camerafunctie van onze telefoon veel meer een centraal aspect is geworden, wat ook een prominentere plaats moet krijgen. Het ronde design van de module is ook een verwijzing naar de vorm van een cameralens. Uit een eerder, betrouwbaar lek, weten we ook de specificaties van de camera-opstelling.

Lancering

Het bedrijf zet dit keer ook volop in op een matte afwerking, zoals we eerder al zagen met de OnePlus 7 Pro. Het lijkt erop dat een blinkende afwerking dus verdwijnt uit het kleurenpalet van het Chinese merk. De lancering van de OnePlus 7T en de OnePlus 7T Pro is gepland op 10 oktober, maar er is daarnaast nog een evenement in India dat doorgaat op 26 september. Mogelijk wordt de OnePlus 7T daar voor het eerst getoond.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk