Officieel: Google Pixel 4 wordt op 15 oktober in New York onthuld

Officieel: Google Pixel 4 wordt op 15 oktober in New York onthuld

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Pixel 4- en Pixel 4 XL-lancering

De datum van 15 oktober circuleerde al langer, maar nu is het officieel. Google bevestigt dat het die dag in New York zijn jaarlijkse Made by Google-evenement houdt. Dat is het evenement waar het bedrijf nieuwe hardware onthult. Om 16:00 uur zal die dinsdag de livestream van start gaan, die het bedrijf nu alvast gepland heeft op YouTube. Je kan dus alvast instellen om herinnerd te worden, door een melding van YouTube zodra de livestream begint.

Google zal op 15 oktober zijn Pixel 4 en Pixel 4 XL-telefoons onthullen. In juni verbaasde het bedrijf iedereen door zelf alvast beelden van de toestellen op Twitter te lekken. Niet veel later was het toestel alsnog in het openbaar te zien naar goede gewoonte. We leerden ook al meer over de specificaties: een 90 Hz scherm, drie camera's achterop en een stevigere 6 GB RAM, en ondertussen maakte Google al zelf bekend dat het met een geavanceerde gezichtsherkenning komt. Verder hebben we vorige week ook alvast een oranje kleurenvariant gezien, en als kers op de taart volgde het onvermijdelijke: een uitgebreide hands-on video in 4K-kwaliteit.

Beeld van de lancering

Google Nest Mini

Natuurlijk is Made By Google veel meer dan de lancering van twee vlaggenschepen, want het bedrijf zal in New York ook nieuwe slimme luidsprekers en andere smarthome-producten tonen. Voorlopig is het vrij rustig wat betreft lekken van andere apparaten, behalve dan wat betreft een Google Nest Mini. Dat is de opvolger van de huidige Home Mini smart speaker.

Ga jij kijken op 15 oktober om 16:00 uur? Wat vind jij van de informatie uit lekken over de Pixel 4-reeks en de smart speaker die Google zal onthullen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gelekte beelden van de telefoons

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk