Officieel: Galaxy Unpacked-evenement is op 10 augustus

Officieel: Galaxy Unpacked-evenement is op 10 augustus

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De dag waarop Samsung de Galaxy Z Fold 4 en de Z Flip 4 zal aankondigen is nu officieel bekend gemaakt. Het aankomende Galaxy Unpacked-evenement vindt plaats op 10 augustus. We krijgen dan ook de Galaxy Watch 5-serie zien.

Samsung Galaxy Unpacked

Galaxy Unpacked is jaarlijks terugkerend evenement waarop Samsung zijn nieuwe vlaggenschepen aankondigt. Er zijn altijd twee Galaxy Unpacked-evenementen per jaar, eentje in het begin en eentje aan het einde van het jaar. Tijdens de eerst Unpacked wordt de Galaxy S-serie onthuld en de op de tweede kregen we de nieuwe Galaxy Note-serie te zien. Die Galaxy Note is inmiddels vervangen door de Galaxy S22 Ultra en het tweede Unpacked-evenement staat nu helemaal in het teken van de vouwbare telefoons van Samsung.

Volgende maand krijgen we dus de vouwbare Galaxy Z Fold 4 en de Z Flip 4 voor het eerst te zien. Samsung zal ook de Galaxy Watch 5-serie onthullen.

Gerelateerde artikelen

Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4 specificaties

Er zijn al veel details over de Galaxy Z Fold 4 en de Z Flip 4 opgedoken. Volgens eerdere geruchten gebruikt Samsung een dunner scharnier en lichtere materialen voor zijn aankomende Galaxy Z-toestellen. De Galaxy Z Fold 4 zal ook iets bredere schermen krijgen. We kregen al benchmarks te zien van die telefoon met Snapdragon 8+ Gen 1 en we weten ook dat er een grote camera-upgrade op komst is voor de Z Fold 4. Op het vlak van snelladen hoeven we verder geen grote verwachtingen te hebben, maar Samsung is wel van plan om zijn foldables meer opslag te geven: tot 512 GB voor de Z Flip 4 en 1 TB voor de Z Fold 4.

Officieel: Galaxy Unpacked-evenement is op 10 augustus

Galaxy Watch 5 specificaties

Ook over de de Galaxy Watch 5-serie is al veel nieuws opgedoken. Waarschijnlijk komen er twee varianten van de Galaxy Watch 5, een kleinere 40 mm-versie en een grotere 44 mm-versie. Dit model zou worden geleverd in een versie met LTE en een versie met Bluetooth. Daarnaast verwacht men een groter aanbod in kleuren voor de Galaxy Watch 5 dan voor de Galaxy Watch Pro. Beide smartwatches draaien op Wear OS 3.5, met daaroverheen de nieuwe One UI 4.5-interface.

Samsung Galaxy Unpacked

Unpacked kun je uiteraard hier op Androidworld volgen. Zet dus de volgende datum in je agenda: 10 augustus om 15.00 uur Galaxy Unpacked Augustus 2022: Unfold Your World!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Samsung Galaxy Watch 5

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk