Nothing-submerk CMF komt met goedkope smartwatch ver onder de 100 euro

Nothing-submerk CMF komt met goedkope smartwatch ver onder de 100 euro

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Het submerk van Nothing - de fabrikant die onder andere transparante smartphones met verlichting maakt - heeft zijn eerste producten aangekondigd. Het gaat over een smartwatch, draadloze oordoppen en een 65W-oplader. Alle drie de producten hebben een premium design meegekregen, maar hebben zeker geen premium prijzen.

CMF by Nothing

Nothing kondigde zo'n twee maanden geleden aan te starten met een nieuw merk. Dit merk zal als los onderdeel bestaan inclusief eigen team. Het zal echter wel veel gemeen hebben met Nothing. Beide merken richten zich bijvoorbeeld op premium materialen en design. Ook is er een interne samenwerking tussen beide teams.

Wel wil Nothing ervoor zorgen dat beide merken zich focussen op een andere doelgroep. Nothing zelf brengt premium producten uit met innovatieve ontwerpen. De Nothing Phone (2) is hun laatste product. Een high-end smartphone met een gedeeltelijk transparant luxe design, verlichting op de achterkant, een unieke software-schil en premium specificaties.

Gerelateerde artikelen

Het doel van CMF by Nothing, de naam van het nieuwe merk, is om premium designs toegankelijker te maken voor een grotere groep consumenten. Hiervoor brengt het nu zijn eerste drie producten op de markt. Hieronder sommen we ze voor je op.

Watch Pro

De CMF by Nothing Watch Pro is, zoals de naam al een beetje doet vermoeden, een smartwatch. Het slimme horloge komt met een vierkant 1,96 inch AMOLED-paneel met een resolutie van 410 x 502 pixels. Rondom het scherm zit een frame van aluminium. Het horloge heeft verder een IP68-rating (stof-en waterdicht) en komt met 110 sportmodi. Ook kun je je slaap tracken en je stress en hartslag meten. Bovendien is het mogelijk om de muziek en camera op/van je smartphone te bedienen en een spraakassistent te gebruiken.

De Watch Pro moet tot dertien dagen meegaan op een volle accu en de smartwacht is te gebruiken in combinatie met de CMF Watch app, hij draait dus niet op WearOS.

Buds Pro

De Buds Pro zijn draadloze oordopjes die beschikken over actieve ruisonderdrukking. Volgens CMF moeten ze tot zo'n zeven uur meegaan op een enkele lading en tot 22 uur inclusief het doosje. Dit is met de actieve ruisonderdrukking aan. Zet je deze uit, dan moeten ze volgens het merk tot 11 en 39 uur meegaan. De oortjes hebben verder een IP54-rating en zijn te gebruiken in combinatie met de Nothing X-app.

65W oplader

Als laatst brengt CMF een snellader uit waarmee je je smartphone, tablet of andere slimme apparaten mee kunt opladen. De oplader beschikt over twee USB-C-poorten en een enkele USB-A-poort.

CMF by Nothing komt met eerste drie producten, dit zijn ze

Beschikbaarheid

De hierboven beschreven producten moeten vanaf deze maand te koop zijn in het Verenigd Konikrijk. De Watch 2 Pro moet daarbij 79 euro kosten, de Buds Pro 56 euro en de oplader 45 euro. Dit zijn uiteraard omgerekende prijzen inclusief btw. De Watch Pro is verkrijgen in een oranje, zwarte en grijze versie. De Buds Pro in een oranje, zwarte en witte versie.

Het is nog niet bekend of de producten ook naar Nederland en België gaan komen. We hebben hiervoor contact opgenomen met Nothing. Als we meer weten dan vermelden we dit in het artikel.

CMF by Nothing komt met eerste drie producten, dit zijn ze

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk