'Nothing Phone (2) komt pas eind 2023'

'Nothing Phone (2) komt pas eind 2023'

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

De Nothing Phone (2) hoeven we binnenkort nog niet te verwachten, zo deelt de CEO van Nothing op Twitter. Maar waarom eigenlijk niet?

Nothing Phone (1)

Afgelopen juli kondigde Nothing zijn eerste smartphone, de Nothing Phone (1), aan. Het bedrijf, die verder ook enkele oordopjes op de markt bracht, heeft voornamelijk als doel om tech weer leuk te maken. Dit doet de Engelse fabrikant onder andere door de bijzondere designtaal die ze momenteel hanteren. Zo zijn al hun producten gedeeltelijk transparant. Je merkt hierbij dat Nothing de tech- en lifestylewereld samen wil laten voegen.

In het algemeen zijn we vrij positief gestemd over de huidige producten van Nothing, voornamelijk de Phone (1) schiet er volgens ons uit. Voor een huidige verkoopprijs vanaf 399 euro, krijg je een mooie, luxe en unieke smartphone met een prima camera en een erg soepele schone Android-ervaring. Je leest er meer over in mijn review van de telefoon. Dit zorgt er dan ook voor dat we erg benieuwd zijn naar de opvolger van de Phone (1), de Phone (2). Volgens Carl Pei, medeoprichter en CEO van Nothing, moeten we hier echter nog wel even op wachten.

Gerelateerde artikelen

Lang wachten op Phone (2)

Op Twitter deelt Carl namelijk een bericht dat Nothing zich eerst volledig wil focussen op het optimaliseren van de Phone (1) en de huidige Android 13 update die eraan zit te komen. Het Android 13-bètaprogramma voor de Phone (1) zal in ieder geval volgende week moeten starten.

De focus ligt dus eerst nog volledig op de Nothing Phone (1) en het optimaliseren van de software van deze transparante smartphone. Qua updates hoeft Nothing zich op dit moment natuurlijk maar op één smartphone te richten, des te jammer was het nieuws dat Android 13 voor de Phone (1) pas in 2023 voor iedereen toegankelijk zal zijn. We merken echter wel dat Nothing met de updates veel problemen weet op te lossen en de Phone (1) ook echt daadwerkelijker beter weet te maken. Zo is de vertaling naar het Nederlands nu wel op orde en is ook de camera verbeterd.

Wanneer wordt de Phone (2) aangekondigd?

Zoals je in het Twitter-bericht hierboven kunt lezen spreekt Carl Pei over ''isn't launching soon''. ofwel zal niet spoedig gelanceerd worden. Nu is spoedig natuurlijk een ruim begrip, waaraan hij verder geen duiding geeft. Volgens 91Mobiles zal de Phone (2) aan het eind van 2023 aangekondigd worden. Zoals hierboven al eerder genoemd werd de Phone (1) in juni 2022 aangekondigd.

Nothing Phone (1) kopen
Nothing Phone (1) kopen
Nothing Phone (1) kopen

Nothing Phone (1) kopen

De Phone (1) is een midrange smartphone met vrij sterke specificaties en een opvallend design. Het toestel draait op een Qualcomm Snapdragon 778G+-chipset en wordt hierbij ondersteund door 8 of 12 GB aan RAM.

€ 499

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk