Nothing Phone (1): prijs gelekt, dit gaat het toestel kosten

Nothing Phone (1): prijs gelekt, dit gaat het toestel kosten

De prijs van de aankomende Nothing Phone (1) is gelekt via Amazon Duitsland. Het toestel krijgt zoals verwacht een midrange prijs mee. Wat moet het toestel precies gaan kosten?

Nothing Phone (1)

De Nothing Phone (1) is de aankomende smartphone van het nieuwe smartphonemerk 'Nothing'. Een bedrijf die we onder andere kennen van de Nothing Ear (1). Op 12 juli moet het toestel officieel aangekondigd gaan worden, maar voor deze tijd hebben we het toestel al bijna in zijn gehele glorie mogen aanschouwen.

Zo kwam er vorige week een video online van MKBHD waarin we de voor-en achterkant van de Nothing Phone (1) te zien kregen. Hier zagen we ook dat in deze achterkant meer dan 900 led-lichtjes verwerkt zitten die een uniek patroon vormen. Naast het feit dat dit de telefoon een geheel eigen gezicht geeft, krijgt de led-verlichting ook een functie. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de verlichting gaat branden als je een notificatie ontvangt, kunnen ze de status van het toestel aangeven als je deze oplaadt én ze kunnen dienen als extra lichtbron bij foto's. Meer informatie over het toestel lees je in onderstaande artikelen.

Prijs van het toestel

Eerder kwamen we al met het bericht dat er een rapport zou zijn gelekt waarin de prijs van het toestel bekend werd gemaakt. In dit rapport werd gesuggereerd dat het toestel een prijskaartje zou meekrijgen van om en nabij de 500 euro.

Dit eerdere gerucht wordt nu door Amazon min of meer bevestigd. Amazon Duitsland heeft namelijk (per ongeluk?) een aanbieding van de Nothing Phone (1) op de website geplaatst. Het gaat om een bundeladvertentie waarin je de Nothing Phone (1) samen met de Nothing Ear (1) kunt bestellen. De losse prijs van beide apparaten wordt echter ook vermeld. En hierin zien we dat de Nothing Phone (1) met 8GB aan RAM en 128GB te koop is voor 469,99 euro. De variant met 12GB aan RAM en 256GB aan opslag moet 549,99 euro kosten. Je kunt de prijzen hieronder bekijken, want op de website zijn ze inmiddels verwijderd.

Screenshots Amazon Duitsland

Beschikbaarheid

We kunnen niet met 100 procent zekerheid zeggen dat dit ook daadwerkelijk de prijzen gaan worden, het kan immers ook over een aanbieding gaan. Wel durven we nu met zekerheid te zeggen dat het toestel te koop zal zijn voor ongeveer 500 euro en dat het toestel met deze prijs in het vaarwater komt van toestellen als de Samsung Galaxy A53 en de aankomende Google Pixel 6a. Op 12 juli moet de Nothing Phone (1) officieel gelanceerd worden.

Kijk jij uit naar de Nothing Phone (1)? En wat vind jij van de prijzen van het toestel? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

Lees meer over:
Nothing Nothing Phone (1)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties