Nothing Phone (1): Android 13-bètaprogramma start over twee weken

Nothing Phone (1): Android 13-bètaprogramma start over twee weken

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Carl Pei heeft op Twitter berichten geplaatst waaruit blijkt dat de Nothing Phone (1) ''spoedig'' kan gaan beschikken over Android 13. Wat weten we?

Update 30-11: Carl Pei heeft op Twitter een bericht gedeeld dat het open Android 13-bètaprogramma voor de Phone (1) over twee weken beschikbaar zal zijn.

Nothing Phone (1) en Android 13

De Nothing Phone (1) werd afgelopen juli officieel aangekondigd en draaide uit de doos op Android 12. Op het vlak van updatebeleid scoort de 450 euro kostende smartphone een ruime voldoende, Nothing belooft namelijk drie Android-upgrades en vier jaar lang beveiligingsupdates. Het bedrijf is echter niet de snelste, al heeft wel al eerder aangegeven dat de update naar Android 13 ''in de eerste helft van 2023 gelanceerd zal worden''. Nothing is er dus niet heel snel bij met de update naar Android 13 en dit is jammer en een tikkeltje opmerkelijk. Dit aangezien Nothing op dit moment slechts één smartphone heeft. Deze smartphone beschikt daarnaast over een Android-schil die weinig aangepast is ten opzichte van 'puur' Android zoals Google het bedoeld heeft. Nu was ik verder wel erg te spreken over de Phone (1), meer hierover lees je in de review.

Nu luiden we met zijn allen over zo'n vijf weken alweer het nieuwe jaar in, dus ''begin 2023'' komt dichtbij. Carl Pei, CEO en medeoprichter van Nothing, laat nu in een bericht op Twitter weten dat gebruikers van de Nothing Phone (1) ''Soon'' - spoedig - kunnen rekenen op een Android 13-update voor de Phone (1).

Gerelateerde artikelen

Berichten op Twitter

Op Twitter deelt Carl Pei namelijk een screenshot waarop de systeeminformatie van een Nothing Phone (1) te zien zijn. Hierop zien we dat de desbetreffende Phone (1) op Android 13 draait met hier overheen Nothing OS 1.5.0. Onder het bericht zijn veel reacties van mensen te zien die graag willen weten wanneer het bètaprogramma beschikbaar wordt. Hierop reageert hij met ''Soon'', ofwel spoedig. Veel mensen willen daarbij weten hoe je je kunt inschrijven voor het programma, daar gaf Carl in eerste instantie echter nog geen antwoord op. Nu komt hij echter met een bericht op Twitter dat het open Android 13-bètaprogramma voor de Phone (1) over twee weken beschikbaar zal zijn.

Heb jij een Nothing Phone (1)? En zo ja, wat vind jij van de software van het toestel en verheug jij je op Android 13? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

Nothing Phone (1) kopen
Nothing Phone (1) kopen
Nothing Phone (1) kopen

Nothing Phone (1) kopen

De Phone (1) is een midrange smartphone met vrij sterke specificaties en een opvallend design. Het toestel draait op een Qualcomm Snapdragon 778G+-chipset en wordt hierbij ondersteund door 8 of 12 GB aan RAM.

€ 499

Winkelen op:

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk