Nothing geeft zijn Glyph Composer nieuwe deuntjes van de artiest Sampha

Nothing geeft zijn Glyph Composer nieuwe deuntjes van de artiest Sampha

Laura Jenny

door Laura Jenny

Er zijn weinig mensen met zo’n herkenbaar stemgeluid als Sampha. Als je een keer zijn stem hoort, dan gaat die niet snel meer uit je hoofd. Gelukkig hoeft dat ook niet, zeker niet nu Nothing zijn stemgeluid aan de Glyph Composer heeft toegevoegd.

Sampha en Nothing

De Britse zanger is onder andere bekend van Too Much en The Motion, in samenwerking met Drake. Maar nu dus ook van beide Nothing-phones. Je kunt in de Glyph Composer zelf kiezen hoe de leds aan de achterzijde van het toestel oplichten, maar Nothing kan dit ook automatisch doen op basis van de muziek. Hiervoor heeft Nothing standaard al wat deuntjes klaarstaan, en daar is de muziek van Sampha nu onderdeel van. Hij krijgt een apart soundpack, in navolging van een eerdere artiest waarmee Nothing werkte, namelijk de Swedish House Mafia.

Zeker als je van R&B houdt dan zal je het nieuwe pack kunnen waarderen. Sampha is bovendien een goede keuze, omdat hij goed samenwerkt met de elektronische muziek waar Nothing op uit is. Je kunt vijf verschillende tonen kiezen en in een patroon zetten dat je zelf wenst. Je neemt je eigen muziek vervolgens op en de beat wordt opgeslagen als ringtone die de leds aan de achterzijde van het toestel ook meteen gebruikt om nog meer op te vallen.

Glyph Composer

Het Sampha-pakket is nu te downloaden als je de update van Glyph Composer downloadt (1.3.1). Deze is beschikbaar voor Nothing Phone (1) en Nothing Phone (2). Nieuwsgierig wat je allemaal met die Glyph Interface kunt? Gelukkig heeft onze eigen componist Jelle er een artikel over gemaakt. Hij is sowieso wel te spreken over Nothing Phone (2): "Ben jij op zoek naar een high-end telefoon waarmee je opvalt? En die qua design anders is dan alle andere smartphones? Dan is de Phone (2) de beste smartphone voor jou. Daarnaast heeft de telefoon op hardwaregebied genoeg te bieden en laat het op geen enkel groot punt steken vallen. Het totaalplaatje voor de nieuwe Nothing Phone blijft hiermee goed en de prijs-kwaliteitverhouding sterk. De belangrijkste speerpunten van een Nothing Phone heeft de telefoon dus weten te behouden, ondanks zijn flink gestegen prijs."

Als je een Nothing-telefoon hebt, dan weet je wat je te doen staat als je zin hebt in een ander geluid. Veel plezier met componeren!

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk