'Note-naam niet meer geregistreerd, stopt Samsung er toch mee?'

'Note-naam niet meer geregistreerd, stopt Samsung er toch mee?'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De Note-naam is niet langer als een handelsmerk vastgelegd, en daardoor steken de geruchten weer op over een einde van de serie. Samsung registreerde wel de namen Galaxy S, Galaxy A, Galaxy M en Galaxy Z. Betekent dit echt het einde van de reeks?

'Note' niet geregistreerd

Begin dit jaar draaide de geruchtenmolen over het verdwijnen van de Note-reeks op volle toeren, en Samsung bracht meer duidelijkheid. Dit jaar zouden er geen telefoons uit de reeks op de markt komen, maar het bedrijf onderstreepte wel het belang van de toestellen in hun line-up.

Gerelateerde artikelen

Bij GalaxyClub hebben ze nu opnieuw aanwijzingen gevonden die kunnen verwijzen naar het einde van de bekende reeks. Samsung moest in thuisland Zuid-Korea de verlenging van zijn geregistreerde productnamen aanvragen, en de Note-reeks ontbreekt in dat rijtje Hieronder kan je de verschillende aanvragen ontdekken van de andere productreeksen:

'Note-naam niet meer geregistreerd, stopt Samsung er toch mee?'

Meerdere puzzelstukken

Er zijn ook nog geen aanwijzingen dat Samsung werkt aan een nieuwe telefoon uit de Note-reeks, terwijl dergelijke informatie al wel bekend is over de Galaxy S22. Dit jaar was de S Pen ook voor het eerst compatibel met de S21 Ultra en de Z Fold 3, en daarmee werkte een belangrijke Note-functie voortaan ook op andere telefoons.

Gerelateerde artikelen

Toch zegt de merknaamregistratie ook niet alles, want opvallend is dat ook de Galaxy Tab-naam nog niet opnieuw werd geregistreerd. Er is verder ook geen enkele aanwijzing die stelt dat Samsung zou stoppen met tablets maken. Al is verhaal voor de Note natuurlijk wel iets anders. De naam die niet langer geregistreerd wordt, is slechts één puzzelstuk in een verzameling van verschillende stukken die hinten naar het einde van de serie.

Wat denk jij, op welke manier kunnen de Note-toestellen het verschil maken naast Samsungs huidige line-up van Galaxy S- en Z-toptoestellen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk