Deze Nokia-telefoons hebben de ‘Ambient Mode’, zo stel je het in

Deze Nokia-telefoons hebben de ‘Ambient Mode’, zo stel je het in

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Wat is de Google Assistent Ambient-modus?

Google heeft tijdens IFA 2019 de Ambient-modus voor Assistent aangekondigd. Via deze modus wordt een Pixel-telefoon, als deze op de ‘Pixel Stand’-oplader ligt, voorzien van interessante informatie op het lockscreen. Op de achtergrond toont de Ambient-modus foto’s uit je Google Foto’s album. Deze Ambient-modus doet denken aan die van de Google Nest Hub en toont een mooie visuele weergave van je meldingen en herinneringen, maar je kan er ook een playlist starten of slimme lampen bedienen.

Eerder dit jaar lanceerde Lenovo de Ambient Display-modus op zijn Smart Tab M8 HD, evenals de Yoga Smart Tab en nu komt de functie ook naar andere telefoons, waaronder een aantal Nokia-telefoons.

Google Assistent Ambient-modus

Tik hier om het gif'je af te spelen

Nokia-telefoons met Ambient-modus

Deze Nokia-telefoons worden momenteel voorzien van de nieuwe Ambient-modus van de Google Assistent:

> Nokia 3

> Nokia 3.2

> Nokia 6.1

> Nokia 6.1 Plus

> Nokia 6.2

> Nokia 7 Plus

> Nokia 7.2

> Nokia 7.1

> Nokia 8.1

> Nokia 9 PureView

Je kan de Ambient-modus via de instellingen inschakelen. Ga hiervoor naar de Google-app op je Nokia > menu met de drie puntjes > Instellingen > Google Assistent > Assistent-tabblad en tik hier op je telefoon om de functie in te schakelen. Het is wel een vereiste dat Voice Match voor gepersonaliseerde resultaten ingeschakeld is want Ambient Display staat immers op het lockscreen. Hiervoor dient je telefoon op de Engelse taal ingesteld te staan.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk