Nokia-tablet wordt gelanceerd op 6 oktober, dit weten we

Nokia-tablet wordt gelanceerd op 6 oktober, dit weten we

Nokia komt op woensdag 6 oktober met zijn nieuwe tablet, en het bedrijf teaset die alvast op sociale media. Volgens het merk mag je alles wat je verwacht van een Nokia-telefoon ook bij deze tablet verwachten. Er zijn ook alvast specificaties gelekt.

Nokia-tablet

We kennen Nokia vooral als het merk dat zich richt op telefoons uit de het lage prijssegment tot het middensegment. Het merk dat onder de koepel leeft van het Finse bedrijf HMD Global maakt ook accessoires, maar nu zijn er duidelijk plannen voor een tablet. De eerste sinds de Nokia N1, een 8 inch Android-tablet uit 2014.

Op Twitter zien we de datum van 6 oktober en de tekst: "Alles wat je zou verwachten van een Nokia-telefoon in een tablet." Daarbij denken we spontaan aan het sterke beleid rond beveiligingsupdates, de lage prijsklassen en kale software.

Gelekte specificaties

Toch leren we meer uit gelekte specificaties en andere informatie van Nokiamob. Het apparaat krijgt een 10,4 inch scherm en komt met 4 GB RAM en 64 GB opslag. De tablet zal met wifi verkrijgbaar zijn, maar er is ook een variant met 4G. Ze zullen voor respectievelijk 217 en 237 euro te koop zijn, en werken met Android 11. Je kan de aankomende tablet in een donkerblauwe tint verkrijgen, en voor meer details blijft het voorlopig wachten tot volgende week wanneer de lancering plaatsvindt.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Nokia? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

Lees meer over:
Tablets Nokia Nokia T20

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties