Nokia-evenement op 23 februari tijdens MWC: dit mag je verwachten

Nokia-evenement op 23 februari tijdens MWC: dit mag je verwachten

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Nokia-evenement

De uitnodigingen van een Nokia-evenement zijn verstuurd en HMD Global, het bedrijf dat de Nokia-toestellen maakt, heeft daarin bevestigd dat op 23 februari de persconferentie zal plaatsvinden om 16:30 uur op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona. Dat schrijft Pocket-lint. Het lijkt erop dat we dit keer geen Nokia-vlaggenschip zullen zien als opvolger van de Nokia 9 PureView, maar het bedrijf komt wel met tal van andere midrange- en budgettoestellen.

Beelden van de uitnodiging

Nokia 8.2, Nokia 5.2 en Nokia 1.3

We verwachten als eerste dat Nokia met zijn eerste 5G-telefoon op de proppen komt: De Nokia 8.2. Volgens de geruchten gaat het om een budgetvlaggenschip dat zal gebruikmaken van de Snapdragon 765. De telefoon krijgt ook een genereuze 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB opslag. Nokia zou bij deze telefoon kiezen voor een randloos design met een pop-up-camera.

Daarnaast gaan we ook de Nokia 5.2 en Nokia 1.3 te zien krijgen. Die eerste komt met een Snapdragon 632, dat is een processor voor budgettelefoons. Het apparaat zou 3 GB RAM krijgen en 32 GB opslag. Verder komt de telefoon met een 6,2 inch LCD-scherm met een traditionele scherminkeping of 'notch'. Op de achterkant zit een dubbele camera met 16 MP en 8 MP en vooraan krijgt hij een 8 MP selfiecamera. De Nokia 1.3 is een nieuwe Android Go-telefoon van het merk die zal werken met de Android Go-versie van Android 10.

Nokia 8.1

Beschikbaarheid

Op 23 februari zal Androidworld aanwezig zijn op de persconferentie van HMD Global op MWC in Barcelona en dan zullen we alles leren over de nieuwe Nokia-line-up. Volgens de geruchten zou de Nokia 8.2 500 euro kosten en voor 169 euro heb je de Nokia 5.2. De goedkopere Nokia 1.3 komt met een prijskaartje van 79 euro.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk