Nokia houdt evenement op 19 maart, James Bond-samenwerking?

Nokia houdt evenement op 19 maart, James Bond-samenwerking?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Nokia-evenement

De Nokia-telefoons van het Finse HMD Global werden normaal gezien voorgesteld tijdens een evenement op het Mobile World Congress, maar door de risico's die het coronavirus met zich meebrengt, is dat evenement afgelast. Nokia gaat nu zijn nieuwste telefoons lanceren in Londen op 19 maart, dat maakt chief product officer Juho Sarvikas bekend in een tweet.

Beeld van de tweet

Tik op de tweet om de video af te spelen

James Bond

In bovenstaande teaservideo lijkt Nokia sterk te hinten naar de bekende James Bond-filmserie die binnenkort een nieuwe film krijgt in de bioscoop. Bovenstaande video doet fans van de reeks meteen denken aan het begin van elke Bond-film.

Het lijkt erop dat Nokia een samenwerking met Bond op touwen heeft gezet. Al kan de overeenkomt ook toevallig zijn, want Nokia refereerde ook in het verleden naar zijn zijn producten met namen van de 007-films. 'Goldfinger' was bijvoorbeeld de de codenaam van de geschrapte Lumia McLaren-telefoon en naar een geannuleerde smartwatch werd ooit verwezen met de naam 'Moonraker'.

Nokia 8.2, Nokia 5.2 en Nokia 1.3

We verwachten dat het merk de Nokia 8.2, Nokia 5.2 en Nokia 1.3 tijdens het evenement onthult. Je kan alles over deze telefoons lezen in dit artikel. De Nokia 8.2 is een 5G-telefoon uit het middensegment die komt met de Snapdragon 765. De telefoon zou een randloos scherm met pop-up camera krijgen en een stevige 8 GB RAM en 128 GB opslag. Een echt vlaggenschip van Nokia zou pas later dit jaar op de agenda staan.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk