HMD Global lanceert Nokia 1.3, Nokia 5.3 en HMD Connect

HMD Global lanceert Nokia 1.3, Nokia 5.3 en HMD Connect

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Nokia 1.3 en Nokia 5.3

De Nokia 5.3 en Nokia 1.3 zijn twee telefoons in het budgetsegment en liggen vanaf april in de winkels voor aantrekkelijke prijzen. Ze worden geleverd met Android One. Dat wil zeggen dat ze kunnen rekenen op vlotte updates gedurende twee jaar en ook de garantie op versie-updates.

Beeld van de telefoon

De Nokia 5.3 heeft een 6,55 inch LCD-scherm met een traditionele scherminkeping of 'notch'. De telefoon draait op een Snapdragon 632, een processor voor budgettelefoons, en wordt bijgestaan door 4 GB RAM krijgen en 64 GB opslag. Op de achterkant zitten maar liefst vier camera's: een 16 MP hoofdcamera, een 8 MP telecamera en een 8 MP groothoekcamera. Vooraan krijgt hij een 8 MP selfiecamera. Verder krijgt deze telefoon een 4.000 mAh-accu, een 3,5 mm koptelefoonaansluiting en een vingerafdrukscanner aan de achterzijde.

De Nokia 5.3 is vanaf april in de kleuren Cyan en Charcoal voor een adviesprijs van 189 euro beschikbaar.

Nokia 1.3

De Nokia 1.3 is een nieuwe Android Go-telefoon van het merk en deze telefoon draait op de Android Go-versie van Android 10. Deze telefoon heeft een 6 inch LCD-scherm, ook met een traditionele scherminkeping, 1 GB RAM en 16 GB opslag, een 8 MP camera achter en een 5 MP camera aan de voorzijde. De 4.000 mAh-accu wordt opgeladen via een micro-usb-ingang.

De Nokia 1.3 is vanaf april in de kleuren Charcoal, Sand en Cyan voor een adviesprijs van 95 euro beschikbaar.

Beeld van de telefoon

Nokia 5310 XpressMusic

HMD Global steekt ook weer een oude bekende in een nieuw jasje en ditmaal is dat de Nokia 5310 XpressMusic. Dit is een feature phone met focus op muziek vanwege FM-ondersteuning. Deze telefoon komt waarschijnlijk niet naar de Benelux.

Beelden van de feature phone

HMD Connect

HMD Connect is een nieuwe dienst die het bedrijf naast zijn telefoons aan klanten wil bieden. Via HMD Connect kunnen klanten via een app een simkaart bestellen, de simkaart opwaarderen en een surfpakket aanschaffen. De simkaart is wereldwijd actief maar wordt opgedeeld in drie zones om zo de regionale restricties af te dekken. HMD Connect is vanaf donderdag beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk