Google Pixel 6a duikt op in nieuwe unboxingvideo

Google Pixel 6a duikt op in nieuwe unboxingvideo

Het duurt nog wel even voordat Google Pixel 6a verschijnt, maar we kunnen nu al genieten van de tweede unboxingvideo van het toestel. Nadat Google Frankrijk een paar weken geleden al een unboxing plaatste waarin we meer zagen van de nieuwe Pixel, is het nu een video die op TikTok verscheen en er daarna weer snel is afgehaald.

TikTok

Die video van Google Frankrijk is inmiddels op privé gezet, waardoor die niet meer beschikbaar is, maar deze nieuwe van TikTok (<<klik daar voor de video) is nog in vol ornaat te zien. Het is er ook niet 1, er zijn maar liefst vier Google Pixel 6a’s te zien (wel alleen de charcoal-variant). We zien dat er beschermingsfolie op belangrijke plekken zit, zoals bij het simkaartgleufje, de USB-C-poort en de knoppen op het toestel, terwijl dat bij Pixel 6 (Pro) een saai wit velletje was.

Zoals we in de Google Frankrijk-video al zagen, zit er volop Google Tensor-naamgeving op het apparaat, wat erop duidt dat Google met zijn vorige Pixel bij het debuut van Tensor nog even wilde kijken hoe het zou vallen, maar nu zeker van zijn zaak is. Je mag weten dat Google zijn eigen processor heeft gemaakt. Ook zien we in de video hoe het opstartscherm eruitziet en hoe dun de randen van het toestel zijn.

Google Pixel 6a duikt op in nieuwe unboxingvideo

Google Pixel 6a

Hoewel Google er ongetwijfeld niet blij mee is, is het tegelijkertijd wel goede reclame voor zijn toestel. Immers zit er nu zo lang tussen de aankondiging en de verkoopdatum, dat het goed is dat je af en toe wordt herinnerd aan wat je ook alweer kunt verwachten. Bij eerdere Pixels was die periode niet zo lang: vaak maar een paar weken. Waarschijnlijk ligt dat echter niet aan Google, want door chiptekorten en andere strubbelingen in de aanleverstroom is het voor alle technologieleveranciers moeilijk om nieuwe uitvindingen te doen en deze naar de consument te brengen.

De Pixel 6a wordt zelfs helemaal niet voor de Nederlandse en Belgische consument beschikbaar gemaakt. Daarom zullen wij hem uit Duitsland of Frankrijk moeten importeren, al zijn er ook wel webwinkels die dat voor je kunnen doen (uiteraard tegen een meerprijs). De Google Pixel 6a verschijnt pas op 28 juli, maar we hebben er nu dus al veel van kunnen zien.

Wil je op de hoogte blijven van de beste games voor de Pixel 6a? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Google Pixel 6a

De Google Pixel 6a is een nieuwe midrange telefoon met een eigen Tensor-processor, vijf jaar update-ondersteuning en een Lees meer

€ 459

Bestel op

Lees meer over:
Google Google Pixel 6a

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties