ADV: NLZIET, kijk nu een maand gratis online televisie

ADV: NLZIET, kijk nu een maand gratis online televisie

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Televisie kijken gaat niet weg, maar het verandert wel. NLZiet is daar het beste voorbeeld van. Met NLZIET kijk je online televisie tegen een klein bedrag per maand.

NLZIET

NLZIET is als het Netflix van het online televisie kijken in Nederland, Deze abonnementsdienst bundelt alle programma' s van de volgende zenders: NPO1, 2, 3, RTL4, 5, 7, 8, Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL lounge en RTL Telekids.

NLZiet zenders

Je kunt de programma's niet alleen live kijken maar ook on demand. Sommige programma's zijn tot een jaar terug te kijken. Een ander voordeel van NLZiet is dat het vrijwel reclamevrij is. Dat betekent dat je favoriete programma niet meer onderbroken wordt door die 'vervelende' reclameblokken.

Om al dat moois te ervaren kun je NLZiet nu een maand gratis uitproberen voor maar € 0,01. Schrijf je in door op de onderstaande knop te klikken.

Probeer NLZiet een maand gratis

NLZiet biedt zijn diensten online aan en daardoor kun je kijken wanneer je dat wil en waar je dat wil. Daarvoor download je de Android-app op je smartphone of tablet en kijk je onderweg of cast je thuis NLZiet naar je televisie. Wanneer je een televisie hebt voorzien van Android TV dan kun je sinds kort ook de Android TV-app gebruiken van NLZiet. Probeer het nieuwe TV kijken de eerste maand gratis.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk