SNS lanceert nieuwe mobielbankieren-app in de Play Store

SNS lanceert nieuwe mobielbankieren-app in de Play Store

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De SNS Bank heeft een nieuwe mobielbankieren-app gelanceerd. Volgens de bank is de nieuwe SNS-app stabieler, sneller en handiger in gebruik. Dit is er nieuw.

Compleet nieuwe SNS-app

De nieuwe SNS-app is ontworpen om het voor klanten gemakkelijker te maken om hun financiën te beheren en transacties uit te voeren. Het is nu mogelijk om snel en gemakkelijk geld over te maken naar vrienden en familie, rekeningen te betalen, en transacties te bekijken en te categoriseren.

Alle functies van de huidige app vind je al in de nieuwe app. Zoals overboeken, betalen met iDEAL, je producten bekijken, aanpassen of instellen, een betaalverzoek sturen, spaarpotten, inzicht in je geld en Apple Pay.

Wel is het gebruik van de app simpeler gemaakt zodat je bijvoorbeeld makkelijker en sneller kunt overboeken of een betaalverzoek kunt sturen. In je nieuwe overzicht staan al je producten bij elkaar. Je ziet in één oogopslag hoe je rekeningen, beleggingen, verzekeringen en hypotheek ervoor staan. Alleen jij hebt toegang, want je logt in met je eigen mobiele pincode, vingerafdruk of gezichtsherkenning.

SNS lanceert nieuwe mobielbankieren-app in de Play Store

Daarnaast is de nieuwe app ook veilig. Klanten kunnen inloggen met hun vingerafdruk of pincode, waardoor het gebruik van een wachtwoord niet meer nodig is. Alleen jij kan dus bij het geld. De app slaat geen financiële gegevens op in je telefoon. Je bepaalt zelf hoeveel je kunt overboeken zonder digipas en welke functies je aan- of uitzet in de app. Ben je je telefoon of tablet kwijt? Dan kun je via Mijn SNS of de SNS Klantenservice de app meteen op afstand uitschakelen.

Een andere handige functie van de nieuwe SNS-app is 'Kijk vooruit'. SNS-klanten krijgen hiermee overzicht van ingeplande overboekingen, incasso’s en voorspelde bij- en afschrijvingen. Daarnaast is er de functie 'Spaarpotten' waarmee klanten op een gezamenlijke rekening geld kunnen storten. De mederekeninghouder kan de spaarpotten ook zien.

SNS lanceert nieuwe mobielbankieren-app in de Play Store

Nieuw in de app

Een nieuwe functie in de app is de ‘dark mode’. Deze donkere modus oogt rustiger, zeker als je in de slaapkamer nog even je saldo wilt checken zonder de hele ruimte te verlichten. Een donkere modus kan bij AMOLED-schermen ook nog voor stroombesparing zorgen, omdat het weergeven van witte vlakken op deze schermen meer energie kost dan bij lcd-schermen.

SNS lanceert nieuwe mobielbankieren-app in de Play Store

Al met al is de nieuwe SNS-app volgens de bank een grote stap voorwaarts, niet alleen voor de SNS zelf maar ook voor haar klanten. Wel onhandig, er staan nu meerdere bankieren-apps van de SNS in de Play Store. Klanten kunnen beide apps naast elkaar gebruiken. De nieuwe app heet SNS en is natuurlijk ook te herkennen aan het nieuwe uiterlijk.

Bij de oude app staat ‘Bankieren’ onder het app-icoontje. Voorlopig kan de oude SNS Mobiel Bankieren-app gewoon worden gebruikt, alleen is de naam ervan aangepast naar SNS Zakelijk, omdat zakelijke klanten deze app voorlopig nog gebruiken. De nieuwe app is voorlopig alleen geschikt voor particuliere klanten.

Testers van de nieuwe app hoeven de app niet opnieuw te downloaden. Zij krijgen automatisch nieuwe versies van de app aangeboden via de bètaversie van de app.

SNS

SNS

Met de SNS mobielbankieren-app kun je geld overboeken, betalen met iDEAL, je producten bekijken, aanpassen of instellen, een betaalverzoek sturen, spaarpotten maken, ..
SNS Zakelijk

SNS Zakelijk

Je saldo checken, nog snel een rekening betalen of een betaalverzoek sturen. Met de SNS Zakelijk app regel je het snel én veilig voor je zakelijke rekening, waar je ..

Bedankt, Patrick!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk