Nieuwe renders van Samsung Galaxy A34 en A54 online verschenen

Nieuwe renders van Samsung Galaxy A34 en A54 online verschenen

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Samsung lanceert vaak aan het begin van het jaar nieuwe toestellen. Kunnen dat de nieuwe A34 en A54 zijn? Nieuwe lekken tonen renders van de twee toestellen, waaronder zelfs ronddraaiende gifjes om de toestellen qua uiterlijk nog beter te kunnen bekijken.

Samsung Galaxy A34

De website TheTechOutlook brengt de renders naar buiten, waarin duidelijk te zien is hoe de Samsung Galaxy A34 eruitziet. Ze zijn er te bewonderen in vier verschillende kleuren, namelijk zwart, geelgroen, paars en zilver. Het is een toestel waar reikhalzend naar wordt uitgekeken, want midrange-toestellen zijn steeds populairder geworden en dit is het midrange-toestel van het Koreaanse techmerk.

Nieuwe renders van Samsung Galaxy A34 en A54 online verschenen

De toestellen hebben ongeveer hetzelfde uiterlijk als wat wordt verwacht van de Samsung Galaxy S23-serie die in februari wordt verwacht. Dat betekent ronde hoeken en drie camera’s aan de achterkant, die iets omhoog staan. De schermranden lijken verder wat dikker te zijn dan we van de vlaggenschepen van Samsung gewend zijn, maar voor een midranger is dat helemaal niet gek. Voor de camera aan de voorzijde is een druppelvormige uitsparing uit het scherm gemaakt. Het scherm is 6,5 inch.

Nieuwe renders van Samsung Galaxy A34 en A54 online verschenen Nieuwe renders van Samsung Galaxy A34 en A54 online verschenen

Het toestel is waarschijnlijk gemaakt van plastic, dus verwacht geen metaal en glas. Daarnaast zit er aan de binnenzijde een Exynos 1280-chip (met waarschijnlijk in sommige regio’s de MediaTek Dimensity 1080).

Gerelateerde artikelen

Samsung Galaxy A54

Daarnaast is er de Samsung Galaxy A54. Een toestel dat ook lijkt op A34 en S23, met ongeveer dezelfde kleuren als de A34. De uitsparing voor de selfiecamera is wel iets anders bij A54, zo leren we van Android Headlines. Verder is de A54 erg gelijk aan zijn voorganger. Er wordt een 6,4 inch scherm verwacht, een 5.000 mAh batterij en drie camera’s aan de achterzijde.

Nieuwe renders van Samsung Galaxy A34 en A54 online verschenen

De informatie komt van een lek en voor beide toestellen geldt dan ook dat niets zeker is, totdat Samsung hier zelf uitspraken over doet. Die uitspraken worden verwacht in februari, wanneer Samsung traditiegetrouw nieuwe smartphones aankondigt.

Ben jij fan van deze toestellen, wat hoop je dat ze verbeteren ten opzichte van hun voorgangers? Laat het nu achter in de reacties bij dit artikel.

Samsung Galaxy A34 kopen
Samsung Galaxy A34 kopen
Samsung Galaxy A34 kopen

Samsung Galaxy A34 kopen

Het Super AMOLED-display van 1.000 nits van de Galaxy A34 5G biedt een helder beeld, zelfs als je buiten bent. De Galaxy A34 5G heeft strakke lijnen en een een afwerking van glas. Hij is beschikbaar in trendy en tijdloze kleuren, zoals Awesome Lime, Awesome Silver, Awesome Violet en Awesome Graphite.

Vanaf 389 euro

Winkelen op:

Samsung Galaxy A54 kopen
Samsung Galaxy A54 kopen
Samsung Galaxy A54 kopen

Samsung Galaxy A54 kopen

Met de hoogwaardige afwerking van glas, de minimalistische camera en de schitterende kleuren is de Galaxy A54 5G even prachtig als altijd met een naadloze en sierlijke behuizing.

Vanaf 489 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk