Nieuwe Pixel 7-advertentie laat zien hoe goed de telefoon kan inzoomen

Nieuwe Pixel 7-advertentie laat zien hoe goed de telefoon kan inzoomen

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Denk eraan om extra YouTube te kijken in de komende dagen (tenzij je Premium hebt), want er is een advertentie op het videoplatform te zien waarop Google de fotografiekunsten van Pixel 7 zien. Daarnaast is er ook een glimp te zien van de nieuwe Pixel Watch.

Pixel 7-fotografie

De foto’s van Pixel 7 tonen vooral hoe goed de telefoon kan zoomen. Het voorbeeld dat wordt gegeven is van iemand die op het punt staat een duik te nemen in Barcelona, getuige de Sagrada Familia in de achtergrond. Er zijn verschillende zoomafstanden gebruikt en er is in elke foto duidelijk detail te zien. De advertentie van YouTube komt natuurlijk willekeurig voorbij en gaat vrij snel, maar gelukkig hebben we via Reddit wel de foto’s. Google lijkt vooral te willen tonen dat de Pixel 7 "meer detail" biedt, terwijl ook "meer focus" en "meer magie" (gum) worden aangeprezen.

Gerelateerde artikelen

De Pixel Watch-app dan, want die komt ook voorbij. We zien het Now Playing-scherm van YouTube Music voor Wear OS, Google Maps-navigatie, Google Wallet/Pay en het aannemen van een telefoongesprek. Wat opvalt is hoe je de Pixel Watch kunt omdraaien zodat de kroon rechts zit in plaats van links. Ook erg handig voor linkshandigen. Ook zien we een aantal voorbeelden van watchfaces, waaronder een nieuwe met analoge wijzerplaat en twee spots (weer en datum).

Nieuwe Pixel 7-advertentie laat zien hoe goed de telefoon kan inzoomen Nieuwe Pixel 7-advertentie laat zien hoe goed de telefoon kan inzoomen

Fitbit en Pixel Watch

Er wordt ook even duidelijk gemaakt dat Fitbit van Google is, want de trainingsinterface komt even aan bod. Je ziet de ringen aan de rand die mogelijk hartzones voorstellen (vetverbranding, cardio en piek), BPM (slagen per minuut) bovenaan, aantal stappen en twee andere statistieken. Op de voorkant van de band zien we een geweven band (?) in koraalkleur. Ook is er een lederen band met nokken die anders zijn dan de rubberen die we gewend zijn.

Andere dingen die in de Pixel 7 en Pixel Watch-advertentie worden belicht zijn onder andere de Tensor G2 en een flink aantal Pixel Buds Pro-shots.

Heb jij deze reclame al op YouTube gezien? Laat het weten in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk