Nieuwe persrenders HTC One (M8) Ace duiken op

Nieuwe persrenders HTC One (M8) Ace duiken op

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Er zijn persrenders verschenen van een rode, zilveren en blauwe variant van wat de HTC One (M8) Ace zou zijn. Het toestel zal volgens de geruchten op 3 juni gepresenteerd worden en moet een stuk goedkoper in de markt worden gezet dan de aluminium-variant.

HTC One (M8) Ace

De HTC One (M8) Ace zou goedkopere variant worden van de huidige One (M8), met nagenoeg dezelfde hardware aan boord, maar dan met een goedkoper te produceren plastic behuizing. De telefoon zal ook geen DuoCamera aan boord hebben, zoals de reguliere M8-variant wel heeft en er zou gekozen zijn voor een 13 megapixel-sensor. Overige hardware in de vorm van de Snapdragon 801, 2GB werkgeheugen, een 5 inch 1080p-paneel, 5 megapixel frontcam en een microSD-kaartslot zouden wel aanwezig zijn.

Persrenders

Via het Twitteraccount van @Upleaks zijn er nu meerdere persrenders gelekt van de HTC One (M8) Ace in de kleuren rood, blauw en zilver, maar van die laatste is het plaatje dusdanig klein dat er weinig te zien is. De renders tonen een andere speakergrill met minder gaatjes dan de foto's van de Ace die eerder door de Tenaa online werden gezet. Ook zien we dat aan de zijkanten er een deel van de zwarte schermranden te zien is en dat er inderdaad één camera aanwezig is met een enkele led-flits.

HTC One (M8) Ace

Beschikbaarheid

Volgens geruchten zou de Chinese variant van het toestel aanstaande dinsdag, 3 juni, gepresenteerd worden en dus goedkoper in de markt moeten worden gezet dan de HTC One (M8). Eerder verschenen omgerekende prijzen hebben het over een prijs van zo'n € 350. Of er ook een Europese variant van het toestel op de markt wordt gebracht en wat deze dan moet gaan kosten is nog onbekend.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk