Nieuwe navigatiebalk voor WhatsApp: heb jij hem al?

Nieuwe navigatiebalk voor WhatsApp: heb jij hem al?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De nieuwe navigatiebalk in WhatsApp die het navigeren in de app nog makkelijker moet maken, is nu voor de eerste mensen beschikbaar. WhatsApp is de wijziging nu aan het uitrollen naar de eerste bètatesters van de app.

Dit is de nieuwe navigatiebalk in WhatsApp 

WhatsApp werkt aan een nieuwe navigatiebalk voor zijn app. Deze variant ziet er niet alleen anders uit, maar krijgt ook een nieuwe plek in WhatsApp. Veel WhatsApp-gebruikers hebben namelijk de afgelopen jaren gevraagd om een vergelijkbare navigatiebalk zoals in WhatsApp voor iOS. Die balk is onderin de app te vinden, terwijl de balk in de Android-app nog bovenin zit. Blijkbaar luistert WhatsApp naar deze feedback en werkt het eraan om deze belangrijke veranderingen binnenkort door te voeren.

We zagen eerder al dat WhatsApp de nieuwe navigatiebalk onderin de app gaat zetten. Hierdoor kun je de verschillende opties veel beter bereiken, vooral als je je telefoon vaak met één hand bedient. Daarnaast zijn de Communities beter zichtbaar, niet alleen via een icoontje, maar ook met een tekstlabel. Je krijgt dus straks een nieuwe navigatiebalk onderin WhatsApp te zien. Daar vind je achtereenvolgens Chats, Communities, Status en Oproepen.

Gerelateerde artikelen

WhatsApp is de uitrol gestart

De eerste testers van WhatsApp Beta hebben in versie 2.23.10.6 van de app al toegang tot de nieuwe interface. Helaas mag de redactie van Androidworld er nog geen gebruik van maken. Nog even geduld dus.

Wat vind jij van de nieuwe navigatiebalk onderin WhatsApp? Heb je hem al? Laat het weten in de reacties onder dit artikel, we zijn benieuwd.

Dit is de nieuwe navigatiebalk in WhatsApp

Dit is de nieuwe navigatiebalk in WhatsApp

Via WABetaInfo

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk