Nieuwe LG V20-teaser richt zich op audio

Nieuwe LG V20-teaser richt zich op audio

LG V20

LG zal het nieuwe vlaggenschip in de vorm van de V20 niet presenteren op technologiebeurs IFA in Berlijn, dat begin september zal plaatsvinden. Vlak daarna op 6 september zal het bedrijf het nieuwe toestel gaan laten zien, maar om toch wat ruchtbaarheid aan deze smartphone te geven is er nu een nieuwe teaser vrijgegeven. We wisten inmiddels al dat het toestel wordt uitgebracht met Android 7.0 Nougat en ook werd bekend dat er een 32-bits Quad DAC aanwezig is in het toestel, die moet zorgen voor superieure audiokwaliteit.

Nu heeft het bedrijf een nieuwe teaser vrijgegeven om toch wat in the picture te blijven. De nieuwe teaser is geplaatst op de Koreaanse website van het bedrijf en hierin staat audio ook centraal. Zo zien we een microfoon en ook wordt een datum van 7 september genoemd, dat weer te maken heeft met het tijdsverschil. De microfoon zou kunnen wijzen op het goed op kunnen nemen van geluid, maar details noemt het bedrijf echter niet.

Vermeende specificaties van het toestel bestaan uit een 5,7 inch quad HD-display met 2560x1440 pixels, de Snapdragon 820-chipset, 4GB werkgeheugen en een dubbele camera op de achterkant. Aan de voorkant is een tweede display aanwezig, waarop je notificaties, recente apps of toggles kunt zien en het toestel is ook deels modulair. Zo werd er eerder al bekend dat er verschillende modules aan het toestel toegevoegd kunnen worden, onder andere voor meer accucapaciteit en het toevoegen van meer geheugen.

Beschikbaarheid

Niet op de IFA dus, maar een paar daagjes later, op dinsdag 6 september zal LG de details van dit toestel onthullen. Of, wanneer en voor welke prijs het toestel hier op de markt komt is nog de vraag. De voorganger van dit toestel in de vorm van de LG V10 kostte hier € 699 en werd hier maanden na de introductie pas beschikbaar.

Bron: LG

LG V20
3200 mAh
5.7 inch - 2560x1440 px
32/64 GB
Qualco Snapdragon 820

Meer info

LG V20
3200 mAh
5.7 inch - 2560x1440 px
32/64 GB
Qualco Snapdragon 820

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties