Nieuwe Games in de Google Play Store week 7 - 2018

Nieuwe Games in de Google Play Store week 7 - 2018

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Ski Jumping Pro

Het zou kunnen dat je door het ski-springen op de Olympische Spelen in Korea helemaal enthousiast bent geraakt van deze sport. Bij gebrek aan heuvels raden we je dan de game Ski Jumping Pro aan. Je krijgt drie pogingen om zo ver mogelijk te springen waarbij je rekening moet houden met de wind en bijvoorbeeld de sneeuwval.

Ski Jumping Pro is gratis maar bevat wel advertenties en in-game aankopen en kan via onderstaande knop gedownload worden.

HeliHopper

HeliHopper is een grappige game met een beetje humor tussendoor. Bij deze game is het de bedoeling dat je met de kleine helikopter van platform naar platform hopt. Je 'wipt' de helikopter met je vinger op het beeldscherm omhoog en hoe verder je komt hoe moeilijker het wordt.

HeliHopper is gratis en kan via onderstaande knop gedownload worden.

Fit or Hit

Fit of Hit, hoe eenvoudig en hoe leuk kan een spelletje zijn. Het is passen of tegen de muur op knallen. Op het scherm zie je een figuur die op een muur afstormt. Jij moet zorgen dat de figuur op de juiste manier door de muur heen gaat. Hoe vaker je dat goed doet hoe moeilijker het zal worden.

Fit of Hit is gratis maar heeft wel advertenties en in-app aankopen en kan via onderstaande knop gedownload worden.

Football Revolution 2018: 3D Real Player MOBASAKA

Heb je je al eens als een echte profvoetballer willen voelen maar je kan nog geen bal voorruit schoppen? Speel dan Football Revolution 2018 eens. Jij bent een topvoetballer die de juiste passes moet versturen op het veld voor tienduizenden mensen. In deze 3D-game zitten beelden die door echte voetballers zijn opgenomen.

Football Revolution 2018 is is gratis maar heeft in-app aankopen en kan via onderstaande knop gedownload worden

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk