Nieuwe foto's, video en de 18 wallpapers van HTC M8 verschijnen online

Nieuwe foto's, video en de 18 wallpapers van HTC M8 verschijnen online

Foto's

Van de opvolger van de HTC One zijn weer een stel foto's gelekt die de zilveren China Mobile-versie in vol ornaat laten zien. De foto's verschenen op het Chinese social media-platform Weibo, maar waren al snel overal op het internet te vinden, zoals onder andere op GSM Arena (waar ze ook in een groter formaat kunnen worden bekeken).

HTC M8

Video

Naast deze duidelijke foto's, verscheen er ook een kort filmpje op YouTube, waarin we net wat meer details van de opvolger van de HTC One te zien krijgen. Zo laat de gebruiker zien dat hij een 32GB model in handen heeft en hij meldt dat er volgens hem ook een 16GB en 64GB editie van het toestel zal worden uitgebracht. Ook laat hij zien dat het toestel op Sense 6.0 draait, iets wat bij het vorige uitgelekte nog niet te zien was, omdat dit afgeschermd was. Het 'ledje' wat we lijken te zien is geen notificatieledje, maar is zeer waarschijnlijk de proximity-sensor die doordat er wordt gefilmd door de camera enigszins rood op lijkt te lichten.

Wallpapers

Elk toestel dat op de markt komt, wordt uitgeleverd met een aantal wallpapers en alle 18 achtergronden van het nieuwe HTC-toestel zijn nu ook al te downloaden. De wallpapers hebben een resolutie van 1920 x 2160 pixels en kunnen dus op vele apparaten gebruikt worden.
HTC M8 wallpapers

Beschikbaarheid

Over twee weken, op 25 maart, zal het toestel op een special evenement in New York en Londen officieel worden gepresenteerd, maar vooralsnog is het alleen wachten op de definitieve naamgeving, kleuren waarin het toestel wordt uitgebracht en natuurlijk de adviesprijs.

HTC One (M8)
2600 mAh
5 inch - 1920x1080 px
16/32 GB
Qualco Snapdragon 801

Meer info

HTC One (M8)
2600 mAh
5 inch - 1920x1080 px
16/32 GB
Qualco Snapdragon 801

Meer info

Lees meer over:
HTC

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties