Nieuwe foto's Oppo N1 mini gelekt

Nieuwe foto's Oppo N1 mini gelekt

Tom Enthoven

door Tom Enthoven

Laatst geüpdatet

Oppo N1 mini

De Oppo N1 is een curieus toestel, al is het alleen maar vanwege de enorme omvang van het apparaat. De draaibare 13 megapixel-camera is de meest in het oog springende feature van de N1. Deze camera is gemonteerd op een as, waardoor je deze naar gelieven naar de voor- of achterkant van het toestel kunt draaien. Op die manier kun je bijvoorbeeld selfies van hoge kwaliteit schieten en haarscherpe videogesprekken voeren.

Het grote manco van de Oppo N1 is het formaat van het toestel, waardoor vermoedelijk veel consumenten het toestel links laten liggen. Het scherm van 5,9 inch is tot daar aan toe, maar de behuizing maakt dat de N1 wel erg fors oogt en aanvoelt. Oppo speelt daarop in met de Oppo N1 mini, een kleinere uitvoering van de N1. De mini zou naar verluidt een 5-inch scherm krijgen met een iets lagere resolutie dan de N1, namelijk 1280 x 720 pixels. Geen full hd-scherm zoals bij de N1 dus maar in ruil daarvoor krijgt de gebruiker een veel handzamer toestel tot zijn beschikking.

Op de gelekte foto's zien we de N1 mini in diverse kleurtjes afgebeeld, onder andere geel, roze en blauw. In het zijaanzicht menen we ook een witte versie te ontwaren maar het wazige beeld maakt het wat lastig om dit te bevestigen. Wel is duidelijk de draaibare camera te zien die we ook van de N1 kennen. Over de kwaliteit van deze camera is nog niets bekend.

Beschikbaarheid

Volgens geruchten zou de Oppo N1 mini op 30 mei officieel moeten worden aangekondigd. De vraag blijft natuurlijk wanneer we het toestel in Nederland en België gaan zien, want op het moment van schrijven is alleen de Oppo N1 te bestellen in Europa. Andere modellen zijn vaak niet of nauwelijks leverbaar.

Bron: Androidcommunity

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk