Nieuwe foto's van Moto X (2017) met dubbele camera's verschenen

Nieuwe foto's van Moto X (2017) met dubbele camera's verschenen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Moto X (2017)

Geruchten over aankomende smartphones doen vaak al maanden voor een officiële release de ronde en deze keer is de vermeende Moto X (2017) aan de beurt. Meerdere foto's van het toestel zijn nu op het Chinese Weibo verschenen.

De foto's blinken niet uit in kwaliteit en er is ook een en ander handmatig aangepast zodat niet alles zichtbaar is. Opvallend is zeker de microUSB-aansluiting waar je USB Type C zou verwachten. USB C ontbreekt trouwens ook bij de dit jaar aangekondigde Moto G5 en G5 Plus. Ook het uiterlijk van dit toestel vertoont sterke overeenkomsten met de G5-serie. Daarnaast is de 3,5mm audio-aansluiting aanwezig. Eerdere geruchten spraken dit tegen. Ook lijkt het erop dat het toestel een dubbele camera-set-up heeft.

Verder wordt er gespeculeerd over de volgende specificaties die vergelijkbaar zijn met de Moto G5 Plus: een Qualcomm Snapdragon 625-chipset, 3GB of 4GB werkgeheugen en 32GB intern geheugen. Ook zou de Moto X (2017) geen ondersteuning krijgen voor MotoMod-modules vanwege het ontbreken van verbindingspuntjes op de achterzijde van het toestel. Dit zou blijken uit opgedoken CAD-tekeningen van het toestel. Eind vorig jaar doken er ook foto's op van een Moto-toestel zonder magneetpunten voor de mods.

In welk segment Lenovo dit toestel precies wil positioneren, mochten de specificaties op waarheid berusten, is een raadsel. Daarnaast zouden er nog een Moto E4 en Moto E4 Plus op komst zijn en er zijn ook foto's en specificaties van de Moto C opgedoken. Allemaal toestellen die in het midden- en lage segment vallen.

Voor nu is er niets bekend over een mogelijke aankondiging of beschikbaarheid, maar wanneer er meer duidelijkheid over de Moto X (2017) naar buiten komt, lees je dat uiteraard op Androidworld.

Via: Phandroid

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk