Nieuwe design Gmail volgende maand voor iedereen beschikbaar

Nieuwe design Gmail volgende maand voor iedereen beschikbaar

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Gmail

Het uiterlijk van Gmail is behoorlijk gedateerd en daarom is het nieuwe design dat enkele weken geleden werd gepresenteerd erg welkom. Wanneer je in G Suite de mogelijkheid hebt om dit soort wijzigingen als early adopter te ontvangen dan heb je waarschijnlijk al de mogelijkheid om het nieuwe design te gebruiken. Tot en met aankomende maand zul je ook nog heen en weer kunnen schakelen tussen oud en nieuw. Daarna zal het nieuwe design van Gmail definitief uitrollen naar alle gebruikers van G Suite.

De beheerders van G Suite krijgen de keuze uit drie mogelijkheden. Gelijk alle gebruikers overzetten op het nieuwe design, de gebruikers zelf laten kiezen wanneer ze over willen naar het nieuwe design of vier weken wachten voordat gebruikers op het nieuwe design kunnen overgaan. Laatst genoemde zal als default ingesteld staan. Google zegt dat acht weken nadat het nieuwe design uitgerold is iedereen automatisch zal worden overgezet. Ben je als gebruiker er dan nog niet aan toe dan kun je nog eens vier weken uitstel aanvragen. Daarna is er geen ontkomen meer aan en zul je gebruik moeten maken van het nieuwe Gmail.

Screenshot van nieuw uiterlijk Gmail

Beschikbaarheid

Kun je moeilijk tegen veranderingen en wordt je daar heel zenuwachtig van? Dan heb je tot uiterlijk oktober om hulp te zoeken. Daarna zul je er toch echt aan moeten geloven. Google heeft het in verband met het bovenstaande continu over G Suite-gebruikers maar we nemen aan dat de uitrol alle soorten accounts aan gaat.

Bron: G Suite

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk