Nieuwe, bedrade Nest Doorbell al in de winkel gespot

Nieuwe, bedrade Nest Doorbell al in de winkel gespot

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

In september lekte de Google Home-app al dat er een nieuwe Nest Doorbell aan zat te komen. Het gaat om een bedraad exemplaar. Inmiddels blijkt het rap te gaan met de slimme deurbel, want hij is nu al in de winkelschappen gezien.

Nest Doorbell

In een winkel van de Amerikaanse winkelketen Best Buy werd de nieuwe Nest Doorbell gespot. Een oplettende fan, want de verpakking is vrijwel hetzelfde als die van de slimme deurbel die op batterijen werkt. Het enige verschil is dat er in de linkerbenedenhoek niet staat ‘Batterij’. Je moet dus goed opletten als je straks een bedraad exemplaar wil kopen.

De nieuwe variant toont in de hoek ‘2e generatie’ en ‘bedraad’, zodat je weet wat je koopt. Een goed teken, want tegenwoordig staat er op veel producten helemaal niet meer duidelijk wat het is. Deze deurbel komt in ieder geval in de kleuren wit en donkergrijs en nog extra kleuren. Die extra kleuren zijn echter nog onbekend, maar het batterijmodel had bijvoorbeeld ook een donkergroene en beige variant. Zo past je deurbel nog beter bij je deur.

Google Nest Doorbell
Google Nest Doorbell
Google Nest Doorbell

Google Nest Doorbell

De nieuwe Nest-deurbel is gemaakt voor elk huis. Dankzij de batterij kun je de Nest Doorbell bijna overal in huis installeren, niet alleen waar er bedrading van de deurbel aanwezig is. Het draadloze ontwerp maakt de installatie ook eenvoudiger.

€ 199,99

Winkelen op:

Zelfde prijs

De nieuwe bedrade Nest Doorbell kost 179,99 dollar (omgerekend 183 euro) en heeft waarschijnlijk een releasedatum van morgen: dinsdag 4 oktober. Dit is volgens de winkelmanager. Het kassasysteem van Best Buy verhindert de aankoop omdat dit nog een niet-uitgebracht product is. Die prijs zou identiek zijn aan het batterijmodel en goedkoper dan de originele Hello ($229).

De deurbel is niet alleen qua verpakking hetzelfde als de batterij-variant, ook qua ontwerp. Wel is is hij wat minder hoog en wat dikker, schrijft 9to5Google. Daarnaast is er qua software wel een verschil: met deze camera kun je 24/7 videogeschiedenis terugkijken, ten opzichte van de op evenementen gebaseerde geschiedenis. Bij die laatste kun je alleen terugkijken wat de camera heeft opgemerkt en niet gewoon de hele dag van minuut tot minuut.

Gerelateerde artikelen

Zullen we er donderdag meer van horen? De releasedatum van 4 oktober lijkt een beetje vreemd, aangezien het Google-event op 6 oktober gepland is. Afwachten dus.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk