Winactie: wat wordt de naam van de nieuwste Androidversie?

Winactie: wat wordt de naam van de nieuwste Androidversie?

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

The L-Word

Android heeft een gekke traditie, nieuwe versies krijgen een naam van een lekkernij. Het is begonnen met Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jellybean en de laatste was KitKat. We zijn dus nu bij de letter L aangekomen en welke lekkernij zal daar bij horen?

Het Twitteraccount van HTC nam al een klein voorschot op de mogelijkheden en poste een plaatje met de mogelijke namen die aan de nieuwe Androidversie gegeven zou kunnen worden.

Namen nieuwe versie Android

Leuke suggesties, maar welke naam zal het nu echt gaan worden? Wij weten het niet en jullie waarschijnlijk ook niet, maar we kunnen het wel raden.

Raad en win

Omdat de uren voordat de keynote begint anders eindeloos lang duren maken we er maar een wedstrijd van. Raad de naam van de nieuwe Androidversie en win één van onderstaande prijzen.

Eerste prijs: Vodafone Smart 4 mini inclusief 1 GB Blox prepaidcard.
Tweede eerste prijs: LG Mouse Scanner, muizen met je scanner of scannen met je muis
Twee keer derde prijs: AWY, de blauwe mascotte van Androidworld

Geef in het onderstaande formulier je keuze op en maak kans op één van deze schitterende prijzen.

Kun je het formulier niet zien? klik hier

Uitslag

De deelnemers krijgen per mail bericht of ze wel of niet gewonnen hebben. Kleine tip, als je met een apart mailadres mailt, check dit dan ook regelmatig. Anders kom je nooit te weten of je één van de winnaars bent van een van de prijzen. Succes! De winnaars worden vrijdag 27 juni bekend gemaakt en deelnemen is mogelijk tot woensdag 25 juni 18.00 uur.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk