Nieuwe abonnementen KPN: onbeperkt bellen en 4G-data staat centraal, einde aan toestellease

Nieuwe abonnementen KPN: onbeperkt bellen en 4G-data staat centraal, einde aan toestellease

KPN-abonnementen

Nadat Vodafone en T-Mobile dezelfde stap hebben gemaakt, kon KPN niet achterblijven met nieuwe abonnementen die gericht zijn op mobiele data. Volgende maand zal KPN een aantal nieuwe abonnementen introduceren waarbij standaard onbeperkt bellen en SMS'en is inbegrepen en de prijs van het abonnement dus afhankelijk is van de hoeveelheid mobiele data die gebruikt wordt. Dit zou gaan om 4G-bundels, voor zover beschikbaar natuurlijk.

De goedkoopste bundel zal 45 euro per maand gaan kosten en beschikken over 500 MB snel internet. Het daar opvolgende abonnement is met 47,50 slechts een fractie duurder en de data wordt verviervoudigd naar 2 GB. Het duurste abonnement zal 55 euro gaan kosten en beschikken over een datalimiet van 4 GB. Er kan ook een eenmalige uitbreiding aangeschaft worden van 250 MB voor 5 euro. Mocht je de limiet overschrijden, zal de snelheid teruggebracht worden naar 64 Kbps, maar je zult niet bij hoeven betalen.

Geen lease

Het is wederom mogelijk om toestellen aan te schaffen bij een abonnement, dan wel in de maandelijkse belkosten, of door het betalen van een eenmalig bedrag. KPN stapt dus grotendeels af van de leaseconstructie die eerder geïntroduceerd werd. Bij de nieuwe abonnementen wordt je dus direct eigenaar van het nieuwe toestel. De KPN-dochters Hi en Telfort blijven wel een leaseconstructie voeren.

De nieuwe abonnementen van KPN zullen volgende maand geïntroduceerd worden.

Lees meer over:
Algemeen nieuws

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties