Nieuw Deze Week op Netflix, HBO, Videoland, Film1 en UPC (50)

Nieuw Deze Week op Netflix, HBO, Videoland, Film1 en UPC (50)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Wat een t**keweer, we gaan dit weekend niet naar buiten. We slepen alles richting de bank en we gaan lekker filmpjes kijken. Wij hebben samen met nieuwdezeweek.nl er weer een aantal leuke voor jullie uitgezocht.

Netflix: Homeland – Seizoen 3

Homeland

Carrie Mathison, een CIA-officier, is op proef uit de gevangenis na het uitvoeren van een onbevoegde operatie in Irak. Zij is toegewezen aan het centrum Terrorismebestrijding. Terwijl ze in Irak was, werd ze gewaarschuwd dat een Amerikaanse gevangene was bekeerd tot de Al-Qaeda. Als Nicholas Brody, een Amerikaanse Marine Sergeant, wordt gered na gegijzeld sinds 2003, vermoedt ze dat hij de overgelopen Amerikaanse gevangene is. Brody is thuis ontvangen als een oorlogsheld, zodat Carrie het protocol wat bij haar functie hoort moet negeren om hem uit te  kunnen horen.

Bekijk de trailer op NieuwDezeWeek.nl 

Marco Polo (Seizoen 1)

Marco Polo

Marco Polo is een episch avontuur dat de beginjaren volgt van de beroemde ontdekkingsreiziger tijdens zijn reis langs de exotische zijderoute naar het hof van de grote Kublai Khan. Marco ontdekt al snel dat de Khan's wereld vol hebzucht, verraad, seksuele intriges en rivaliteit zijn grootste uitdaging ooit zal zijn, zelfs als vertrouweling van de Khan die voor niets terugdeinst om keizer van de wereld te worden.

Bekijk de trailer op NieuwDezeWeek.nl 

HBO: Gravity

Gravity

De bemanning van de Space Shuttle Explorer werkt aan de STS-157 missie. Missie commandant Matt Kowalski, medische ingenieur Dr. Ryan Stone - die is op haar eerste ruimtemissie ooit is - en boordwerktuigkundige Shariff Dasari zijn op een ruimtewandeling wanneer ze van de Houston controle hoten dat er een explosie zich heeft voorgedaan bij een Russische satelliet.
Voordat de bemanning er iets aan kan doen, komt het puin van de explosie richting de Explorer, met onherstelbaar beschadigingen van de shuttle en het station en het onmiddellijk doden van alle bemanningsleden, behalve Kowalski en Stone, tot gevolg. Daarbij is ook alle inkomende communicatie met Houston controle verbroken, maar ze hebben geen idee of er ook uitgaande communicatie is.

Bekijk de trailer op NieuwDezeWeek.nl 

Film1: The Hunger Games: Catching Fire

Catching Fire

Katniss en Peeta keren terug naar huis na het winnen van de 74e Hunger Games. Bij thuiskomst worden ze direct weer op pad gestuurd voor een overwinningstoer door de districten. Tijdens de reis merkt Katniss dat er een opstand broeit onder het arme volk in de gebieden en dat de overheid deze rebellie genadeloos de kop indrukt. President Snow is ondertussen bezig met de voorbereidingen van de 75e Spelen. Deze krijgen echter geheel nieuwe regels, waardoor Katniss, Peeta en andere voormalige winnaars opnieuw de arena in worden gestuurd.

Bekijk de trailler op NieuwDezeWeek.nl 

Videoland: Nena

Nena

Als de zestienjarige Nena wordt geconfronteerd met een zelfmoordpoging van haar invalide vader is ze tot op het bot gekwetst door zijn doodswens. Tegelijkertijd wordt ze voor het eerst van haar leven hevig verliefd op Carlo, de pitcher van het honkbalteam. Maar terwijl ze haar eigen levenslust ontdekt beseft Nena dat het bestaan voor haar vader Martin steeds uitzichtlozer wordt.

Bekijk de trailer op NieuwDezeWeek.nl 

Pathé Thuis: Dawn Of The Planet Of The Apes

Planet of the Apes

Gary Oldman, Andy Serkis, Jason Clarke en Keri Russel schitteren in het spectaculaire vervolg op Rise of the Planet of the Apes. Het is 2026, tien jaar nadat er een virus is uitgebroken dat een groot deel van de mensheid heeft uitgeroeid. De natie van genetisch gemanipuleerde apen onder leiding van Caesar (Andy Serkis) blijft groeien en wordt bedreigd door de groep mensen die het dodelijke virus hebben overleefd. Ze lijken in vrede met elkaar te leven, maar dit blijkt van korte duur wanneer er een oorlog ontstaat die zal bepalen wie de heersende macht op de aarde zal zijn

Bekijk de trailer op NieuwDezeWeek.nl 

UPC: Into the Storm

Into The Storm

In één dag wordt het stadje Silverton verwoest door de ongekende kracht van een serie tornado's. De bevolking is overgeleverd aan de genade van de onvoorspelbare en dodelijke cyclonen, terwijl stormjagers waarschuwen dat het ergste nog moet komen. De meeste mensen zoeken een schuilplaats, maar sommigen gaan juist naar de tornado toe, voor dat ene, unieke shot. Verteld door de ogen en lenzen van professionele stormjagers, sensatiezoekende amateurs en dappere burgers. "Into the Storm" laat je ervaren hoe extreem Moeder Natuur kan zijn.

Bekijk de trailer op NieuwDezeWeek.nl 

 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk