Nexus 9 krijgt goedkeuring van keuringsinstantie FCC

Nexus 9 krijgt goedkeuring van keuringsinstantie FCC

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Nexus 9

De langverwachte nieuwe Nexus-tablet gemaakt door HTC zit er nu echt aan te komen. De Nexus 9, zoals deze nu genoemd wordt, duikt op veel plaatsen op in het geruchtencircuit en is nu ook langs geweest bij keuringsinstantie FCC. Deze instantie keurt alle apparaten die kunnen communiceren via bijvoorbeeld WiFi en daar horen dus ook alle smartphones en tablets bij. Helaas zien we niet veel in de officiële documenten, maar wel lijkt het erop dat we niet de welbekende 16:9 aspect ratio gaan zien op de Nexus 9. Wat dit precies zal gaan betekenen is nog niet bekend, maar het zou een 4:3-scherm kunnen zijn.

Beschikbaarheid

Wanneer we de Nexus 9 gaan zien is nog niet bekend, de laatste geruchten zeggen 16 oktober. Daarnaast heeft HTC aanstaande 8 oktober een persconferentie in New York, maar de kans dat we daar een Nexus-tablet gaan zien is klein. Uiteraard is Androidworld aanwezig bij de HTC-presentatie in Amerika op 8 oktober.

Via HTC Source

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk