Nexus 7 (2013) krijgt ook Android 6.0 Marshmallow

Nexus 7 (2013) krijgt ook Android 6.0 Marshmallow

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Heb jij een Nexus 7 (2013), dan is er goed nieuws de komende weken. Ook deze tablet zal naar alle waarschijnlijkheid Android 6.0 Marshmallow ontvangen.

Nexus 7 (2013)

Het blijft natuurlijk nog altijd spannend totdat Google officieel bevestigt dat bepaalde devices wel of geen Android 6.0 Marshmallow krijgen. Maar Artem Russakovskii stelt gebruikers van de Nexus 7 (2013) alvast gerust: ook deze zal een update ontvangen naar Marshmallow. Doorgaans een betrouwbare bron. Tablets als de Nexus 10 en Nexus 7 (2012) zullen de update niet ontvangen.

In Android 6.0 gaan we vele nieuwe functies zien, waarbij onder andere permissiebeheer een veelgevraagde optie is. Hiermee wordt het mogelijk om per app in te stellen welke permissies er al dan niet zijn toegestaan. Ook is de accuduur in standby flink verbeterd en zou je apparaat het dus simpelweg langer moeten uithouden.

Beschikbaarheid

Wanneer de update naar Android 6.0 wordt uitgerold is niet helemaal duidelijk. De presentatie zal plaatsvinden op 29 september en de eerste OTA gaan er volgens het geruchtencircuit op 5 oktober uit voor de Nexus 5 en Nexus 6.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk