Nexus 6 vanaf volgende week leverbaar in Nederland

Nexus 6 vanaf volgende week leverbaar in Nederland

Sander Tuit

door Sander Tuit

Laatst geüpdatet

Nexus 6

De Nexus 6 is de eerste phablet in de Nexus-serie. Het toestel heeft een énorm scherm met een diagonaal van 5,9 inch en een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De Nexus 6 wordt aangedreven door de Snapdragon 805-chipset en is geklokt op 2,65 GHz in combinatie met 3GB RAM-geheugen.

Lees meer: Nexus 6 hands-on

Problemen in Nederland

De release van de Nexus 6 werd in Nederland door Google tegengehouden, omdat er een probleem was met sms-berichten bij Vodafone-gebruikers. Sms-berichten van Vodafone-klanten die verstuurd werden vanaf een toestel met Android 5.0 kwamen niet aan, maar werden via een Amerikaans nummer verstuurd. Dit kon de gebruiker op hoge kosten jagen, waardoor Google de release van de Nexus 6 in Nederland uitstelde.

Gelukkig kwamen wij er achter dat de sms-problemen zijn opgelost met de update naar Android 5.0.1. Gisteren is de update naar de nieuwste Androidversie voor de Nexus 6 begonnen, waardoor de weg nu vrij is voor de Nexus 6 in Nederland. Wij kregen zojuist van Motorola de bevestiging dat het toestel vanaf eind volgende week beschikbaar is.

Nexus 6 aanschaffen

De Nexus 6 zal vanaf eind volgende week in Nederland verkrijgbaar zijn. De eerste lading van het nieuwe Motorola-toestel wordt dan verwacht, hoe groot de eerste batch zal zijn, is nog onbekend. Het toestel is onder meer verkrijgbaar bij onder andere Studentmobiel, Belsimpel en Coolblue.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk