Nexus 6 krijgt eindelijk Android 7.0 Nougat

Nexus 6 krijgt eindelijk Android 7.0 Nougat

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Nexus 6 en Android 7.0 Nougat

Toen Android 7.0 Nougat officieel werd gelanceerd voor toestellen als de Nexus 5X, Nexus 6P en Nexus 9 was de Nexus 6 nog niet aan de beurt. Ook de Nexus 9 LTE werd overgeslagen. Google wist toen te melden dat het nog een aantal weken zou duren alvorens de update uitgerold zou worden voor deze devices.

Inmiddels zijn we drie weken verder en is de Nexus 6 eindelijk voorzien van Android 7.0. De update wordt op dit moment uitgerold en kan rechtstreeks op het toestel gedownload worden. Het lijkt erop dat er gekozen is voor een snelle uitrol, waardoor de kans best aanwezig is dat deze ook snel voor jou beschikbaar zal zijn. Wil je niet wachten, de OTA en factory-images zijn inmiddels ook beschikbaar.

Security-update oktober

In de deze grote update voor de Nexus 6 zitten ook direct de beveiligingsupdates van oktober verwerkt. Deze werd gisteren uitgerold door Google en is dus ook beschikbaar voor de Nexus van 2014. Wanneer de Nexus 9 LTE aan de beurt is, is op dit moment niet bekend.

Bedankt voor de tips

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk