Nexus 5X en Nexus 6P niet meer te koop in Google Store

Nexus 5X en Nexus 6P niet meer te koop in Google Store

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Doei Nexus 6P en Nexus 5X

De Nexus 5X en Nexus 6P hebben een jaar in de Google Store gestaan, maar zijn na het launch-event van Google gisteren verwijderd uit de eigen winkel. Dat wil - voor Nederland en België - zeggen dat er nu geen smartphones meer te koop zijn in de Google Store. Dit heeft te maken met het feit dat de Pixel en Pixel XL nog niet in Nederland en België te koop zijn.

Inmiddels heeft Google ook al bevestigd dat er geen plannen meer zijn om een nieuwe Nexus te maken. Dat wil dus zeggen dat er volledig ingezet gaat worden op de Pixels en het uitbouwen van het eigen merk.

Pixel en Pixel XL in Nederland en België

Tijdens het hardware-event Made By Google op 4 oktober werden er veel nieuwe producten aangekondigd. Op smartphone-gebied was dit de Pixel en Pixel XL, twee bijna identieke smartphones met high-end-specificaties. De verschillen tussen beide devices zitten in het schermformaat en de accucapaciteit. Hiermee laat Google zien dat ze consumenten lijken te begrijpen door ook een kleinere versie aan te bieden.

Mocht je interesse hebben in de Google Pixel of Pixel XL, dan moet je wel diep in de buidel tasten. De prijzen in euro zijn stevig met een vanafprijs van € 759 voor de 5 inch 32GB-versie. Op dit moment zijn de smartphones nog niet te koop in Nederland en België, maar wel al in Duitsland. Navraag bij Google Nederland leert ons dat het op dit moment nog niet bekend is wanneer deze naar Nederland en België komen.

Wil je toch nog een Nexus 5X of Nexus 6P kopen, dat kan nog steeds bij de verschillende retailers in Nederland en België. Onderstaand een overzicht met prijzen van beide devices.

[tds=3668]

[tds=3551]

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk