Nexus 5-geruchten: nieuwe persafbeelding en pre-order-mogelijkheid in Play Store

Nexus 5-geruchten: nieuwe persafbeelding en pre-order-mogelijkheid in Play Store

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Witte Nexus 5

Het inmiddels welbekende Twitteraccount @evleaks heeft weer een nieuwe persafbeelding aan de wereld getoond, een witte variant van de Nexus 5. Deze witte Nexus 5 hebben we al een keer eerder gezien en het zou geen onverwachte zet van Google zijn, ook de Nexus 4 werd kortdurend in het wit op de markt gebracht.

Nexus 5 wit

Pre-order en specificaties

De Nexus 5, we weten er al veel over. De specificaties, de prijs, de fabrikant, de kleuren, het enige dat we nog niet weten, is de lanceerdatum. Vorige week verscheen de Nexus 5 kort in de Google Play Store en daar werd een vanafprijs van $349 genoemd.

Nu is het toestel weer in de Play Store opgedoken, alleen uitgebreider. Op de afbeelding hieronder is namelijk te zien dat de pre-orders voor het toestel (16 GB) vanaf 3 november starten. Gezien de leveringsproblemen met de Nexus 4, is een pre-order-mogelijkheid een verstandige zet van Google. Op deze wijze kan er namelijk vooraf geïnventariseerd worden hoeveel vraag er naar dit product is en de productie hierop afstemmen. Hopelijk zal de daadwerkelijke leverdatum snel volgen en wordt iedereen die zich ingeschreven heeft ook tijdig voorzien van een Nexus 5.

Onderaan zien we ook weer een overzicht van de specs: een Snapdragon 800-chipset, 4.95 inch scherm, Android 4.4, 2 GB RAM en 16 GB intern geheugen, Bluetooth 4.0, NFC, 8 megapixelcamera, afmetingen en gewicht.

Play Store Devices is helaas niet beschikbaar in Nederland en België. Wij zullen wij het waarschijnlijk, net als met de Nexus 4, moeten stellen met de grijze import.

Nexus 5 pre-order

Koffie en croissantjes

Androidworld heeft een uitnodiging ontvangen van LG Nederland voor een ontbijtsessie op 1 november. Hopelijk horen we hier meer over de Nexus 5, de beschikbaarheid en levering in Nederland en België. Het kan ook zo maar zijn dat we niets te horen krijgen over dit toestel. Afwachten dus...

Bron: 1, 2

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk