Nextbit Robin-smartphone nu voor iedereen te bestellen

Nextbit Robin-smartphone nu voor iedereen te bestellen

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Nextbit Robin

De eerste smartphone van de start-up Nextbit met de naam Robin werd begin september van dit jaar via Kickstarter gelanceerd. Het project haalde $ 1,36 miljoen dollar op en het toestel was toentertijd met $ 50 tot $ 100 goedkoper te krijgen dan de uiteindelijke verkoopprijs. Het Kickstarterproject was dus een groot succes, maar als je voor wat voor reden dan ook geen Robin-smartphone hebben aangeschaft, maar er toch nog één willen dan is dat nu mogelijk. Via de website van Nextbit is het toestel ook te bestellen voor personen die zich niet hadden 'ingeschreven' via Kickstarter.

Het toestel kost omgerekend zo'n € 350, maar verzending kost je ook nog eens € 85. Voor dat bedrag krijg je wel een uniek toestel. De hardware bestaat uit de Snapdragon 808-chipset van Qualcomm, 3GB werkgeheugen en 32GB uitbreidbaar intern geheugen. Ook krijg je 100GB 'zelflerende cloudruimte' tot je beschikking, heeft het 5,2 inch scherm een resolutie van 1920x1080 pixels en is er een 13 megapixel-camera aanwezig. Het toestel bevat een 2860mAh-accu, vingerafdrukscanner, stereospeakers en biedt ondersteuning voor WiFi, Bluetooth en LTE (ook Europese banden) en is in twee kleuren te bestellen.

Nextbit Robin-smartphone nu voor iedereen te bestellen

Beschikbaarheid

Ook zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar zoals screenprotectors, opladers en hoesjes die uiteraard gelijk mee worden gestuurd wat moet gebeuren vanaf februari 2016.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk