Nextbit Robin: hardware en cloudspace verenigd

Nextbit Robin: hardware en cloudspace verenigd

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Nextbit Robin

De Nextbit Robin komt op de markt in de kleuren Midnight en Mint, maakt gebruik van een nanoSIMkaart en biedt ondersteuning voor WiFi, Bluetooth en LTE. Ook is er een vingerafdrukscanner aanwezig, de accu is een 2860mAh-exemplaar en ook zijn er verschillende ledjes op de achterkant van het toestel aanwezig, waaraan de gebruiker kan zien of er gesynchroniseerd wordt met de cloud. Aan de onderkant van het toestel zijn ook ledjes aanwezig, die knipperen als er belangrijke notificaties binnenkomen, handig voor als het toestel met zijn scherm naar beneden ligt.

Nextbit Robin: hardware en cloudspace verenigd

Beschikbaarheid

Het toestel is dus in twee kleuren te verkrijgen en er is nu een pre-order te plaatsen via Kickstarter. Voor $ 299, omgerekend een kleine € 270 exclusief $ 95 verzendkosten ontvang je het toestel inclusief USB-C kabel. Voor $ 399 is er een pakket te bestellen waarbij je de telefoon en oplaadkabel ontvangt, maar ook een speciale box en een mascotte. Verzonden worden de toestellen in het begin van 2016.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk