Motorola's desktopmodus laat je gamen en videobellen op je tv

Motorola's desktopmodus laat je gamen en videobellen op je tv

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Motorola lanceert een nieuwe functie waarmee je kan gamen en al je apps van je telefoon ook kan gebruiken op je tv op pc-monitor. Ready For werkt samen met de Motorola Moto G100 en er is ook een aparte dock waarmee je je telefoon verbindt met je grote scherm.

Motorola Ready For

"Onze smartphones zijn al ontzettend veelzijdig, maar ze worden beperkt door de grootte van het scherm." Net als fabrikanten als Samsung en Huawei stelt nu ook Motorola een eigen desktopmodus voor: Ready For. De functie laat je alle apps die je op je telefoon gebruikt voortaan gebruiken op je tv op pc-monitor. Ready For werd aangekondigd bij de lancering van de nieuwe Motorola Moto G100.

Als je ready For met je tv of monitor gebruikt zie je een desktopomgeving met taakbalk, en je vindt een appdrawer waar je alle apps terugvindt. vervolgens kan je je telefoon via bluetooth-verbinden met muis en toetsenbord om productiever te werken aan bijvoorbeeld documenten en te multitasken. Het scherm van je telefoon blijft ook gewoon werken in Ready For en zo kan je dus twee schermen tegelijk gebruiken.

Ready For-dock

Om Ready For te gebruiken met de recent aangekondigde Moto G100 hoef je het toestel alleen maar via de usb-c poort met je tv te verbinden of je gebruikt de apart verkrijgbare Ready For-dock. Je kan je telefoon rechtstreeks in de usb-c aansluiting van het dock verbinden en het komt ook met een houder waarmee je de positie van je smartphonescherm kan aanpassen. Je kan hem zo verticaal of horizontaal zetten, afhankelijk van de situatie. Je kan bijvoorbeeld met het dock de camera op je richten en tegelijk een andere app gebruiken op het scherm van je tv.

Motorola's desktopmodus laat je gamen en videobellen op je tv

Gerelateerde artikelen

Het is nog niet bekend hoeveel het Ready For-dock zal kosten en wanneer het beschikbaar zal zijn. Motorola stelt dat het in de toekomst meer toestellen wil uitrusten met Ready For, maar het is nog niet bekend wanneer dat het geval zal zijn. Wat denk jij van Ready For? Gebruik jij soms de desktopmodus op je telefoon? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk