Motorola presenteert mid-range Moto X4 met dual-camera en USB Type-C

Motorola presenteert mid-range Moto X4 met dual-camera en USB Type-C

Moto X4

Tijdens een presentatie op IFA in Berlijn heeft Motorola de doeken van de Moto X4 getrokken. De Moto X4 is een typisch mid-range toestel, maar heeft toch enkele high-end features. Het mid-range gedeelte is onder andere te herkennen aan de gebruikte chip: dit is een Snapdragon 630. Daarnaast is er een 5.2 inch Full-HD scherm aanwezig. Toch heeft de Moto X4 enkele features die het weer iets meer high-end laten lijken. Hiermee valt de Moto X4 precies tussen de onlangs aangekondigde Moto G5S Plus en de Moto Z2 Play in.

Zo is er een dubbele camera aan de achterkant. De sensoren hebben een resolutie van 12 en 8 megapixels. Hiermee kan je schakelen tussen een gewone foto en groothoeklens, zodat er extra veel in beeld past. De sensor van 12 megapixel heeft een diafragma van f/2.0, en die van 8 megapixel van f/2.2. Aan de voorkant is er een 16 megapixelcamera, die een f/2.0 diafragma heeft. Deze front-facing camera heeft ook een eigen flits, zodat selfies in alle omstandigheden voor geen probleem moeten zorgen.

De achterkant is van glas gemaakt, wat voor een premium gevoel moet zorgen. Aan de voorkant is een 5.2 inch Full-HD LCD scherm aanwezig. Aan de voorkant is ook de vingerafdrukscanner te vinden. Met deze scanner kan je de homeknoppen vervangen door middel van diverse swipes. Als je wilt kan je ook nog van onscreen-navigatieknoppen gebruik maken. Zowel de voor- als achterkant worden door Gorilla Glass beschermd.

De Moto X4 zal aan de onderzijde USB Type-C hebben, iets wat we nog niet heel vaak tegenkomen in de mid-range klasse. Er zal verder 3GB werkgeheugen en 32GB intern geheugen aanwezig zijn en er is ook een variant met 4GB werkgeheugen en 64GB intern geheugen. Er is in ieder geval wel NFC op de Moto X4 aanwezig, wat soms nog wel eens ontbreekt op Amerikaanse Motorola-toestellen. De accu is een 3.000 mAh exemplaar, die kan worden opgeladen door middel van Turbo Charge van Motorola. De Moto X4 wordt in eerste instantie met zo goed als pure Android geleverd, met versie Nougat 7.1.1 en de digitale assistent heet Amazon Alexa.

Prijs en beschikbaarheid Moto X4

Er zullen twee kleuren van de Moto X4 te koop zijn, namelijk zwart en blauw. De Moto X4 met 4GB werkgeheugen en 64GB intern geheugen is vanaf 30 september beschikbaar voor €379,99.

Motorola Moto X4
3000 mAh
5.2 inch - 1080x1920 px
64 GB
Snapdragon 630

Meer info

Motorola Moto X4
3000 mAh
5.2 inch - 1080x1920 px
64 GB
Snapdragon 630

Meer info

Lees meer over:
Moto X

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties