Motorola One Vision ontvangt Android 10 in Nederland

Motorola One Vision ontvangt Android 10 in Nederland

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Motorola One-Vision-gebruikers krijgen vanaf nu de Android 10-update binnen op hun telefoon. De beveiligingspatch van januari is tevens in de update te vinden.

Motorola One Vision

De One Vision van Motorola is een Android One-apparaat en dat geeft hem recht op goede en snelle update-ondersteuning. Het was dus een kwestie van tijd alvorens de update naar Android 10 er zat aan te komen, en dat was begin januari het geval in Brazilië waar de eerste gebruikers de update mochten ontvangen. Nu is Nederland aan de beurt, zo laten diverse tipgevers aan Androidworld weten.

[readmore articles="200168"]

Android 10 komt met een aantal nieuwe functies zoals de populaire, systeembrede donkere modus, maar ook aan de tijdelijke toestemmingen, de nieuwe gesture-navigatie, Live Caption-ondertiteling  en verbeteringen voor Digitaal Welzijn. Je leest hier alles over alle verbeteringen die met de nieuwste Android-versie komen.

Samen met de Android 10 krijgt de One Vision tevens de beveiligingspatch van januari waarbij in totaal werden 41 kwetsbaarheden door Google gedicht.

Motorola One Vision Android 10

Een van beste telefoons van 2019

De Motorola One Vision werd in mei van 2019 gelanceerd met Android One, een 21:9-scherm en de 48 MP camera op de achterkant. Het toestel heeft een Exynos 9609-chipset samen met 4 GB RAM en een genereuze 128 GB opslag. Laurence was enthousiast over de telefoon in zijn review en Sven en Sebastien verkozen de telefoon een van de beste telefoons van 2019.

Productafbeeldingen van de telefoon

Beschikbaarheid

De update wordt nu in Nederland uitgerold. Heb je de update nog niet gezien? Dan kun je handmatig naar updates zoeken vanuit Instellingen > Systeem > Systeemupdates. 

Bedankt voor de tips en screenshots Henk, Ferry, Peter!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk