'Officiële afbeeldingen Motorola One Hyper met pop-up camera gelekt'

'Officiële afbeeldingen Motorola One Hyper met pop-up camera gelekt'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Motorola One Hyper

De One Hyper van Motorola is gelekt in een uitgebreide reeks van productafbeeldingen. We krijgen de drie verschillende kleuren van de telefoon te zien, samen met zijn randloze ontwerp. Motorola gaat voor het eerst een telefoon met pop-up-selfiecamera introduceren, en dat zal bij deze One Hyper het geval zijn. Volgens het Duitse Winfuture heeft de telefoon aan de voorkant een 32 MP camera.

Gelekte beelden van de One Hyper

Toch is de selfiecamera bij deze telefoon uit het middensegment niet de enige bijzondere eigenschap, want de telefoon komt ook met een 64 MP camera aan de achterkant. Vermoedelijk gebruikt Motorola deze sensor van Samsung waar we dit voorjaar over schreven. De 64 MP camera heeft een f/1.8 diafragma en en de lens wordt bijgestaan door een dieptecamera met 8 MP. Verder heeft de telefoon geen eigen groothoekcamera of een telecamera.

Specificaties

Volgens de nieuwe informatie zal de One Hyper ook uitgerust worden met een grote accu, al is nog niet bekend hoe groot de capaciteit precies is. Winfuture meldt alleen dat de accu groter zal zijn dan de eerder verwachte 3600 mAh accu. Daarnaast weten we dat Motorola een 6,39 inch LCD-scherm zal gebruiken en ook de Snapdragon 675-processor met 4 GB aan werkgeheugen en 128 GB opslag.

Gelekte beelden van de One Hyper

De One Hyper zal verder als eerste Motorola-telefoon met Android 10 uit de doos komen, maar net als zijn broer, de One Zoom, kan ook deze telefoon niet genieten van vlotte update-ondersteuning via Android One. De prijs van de One Zoom is nog niet bekend. Hij zal op donderdag in Brazilië worden onthuld.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk