'Motorola One Hyper: midrange-toestel met pop-up camera en 64 MP'

'Motorola One Hyper: midrange-toestel met pop-up camera en 64 MP'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Motorola One Hyper

De Motorola One Hyper is onderweg. De telefoon was eerder al te zien in gelekte afbeeldingen waar we Motorola's eerste telefoon met pop-up-camera zagen. Nu weten we ook de naam van deze telefoon en de belangrijkste specificaties. De Motorola One Hyper zal volgende week in Brazilië aangekondigd worden, dat blijkt uit onderstaande teaser van Motorola.

De One Hyper krijgt een 6,39 inch LCD-scherm met een Full HD-resolutie. Al is het belangrijkste aspect van het schermpaneel het feit dat er geen scherminkeping aanwezig is, maar zien we nog wel een grote rand rond het toestel. De One Hyper heeft rechts bovenaan een kleine pop-up-camera met een 32 MP camerasensor. Achteraan heeft de telefoon van Motorola eveneens een opmerkelijke sensor, want het gaat om een 64 MP exemplaar. Als tweede camera gebruikt hij een 8 MP dieptecamera voor bokehfoto's.

Gelekte beelden van de telefoon

Midrange specificaties

Verder komt de Motorola One Hyper met de specificaties van een telefoon uit het middensegment. De chipset is een Qualcomm 675-processor en daarbij krijgt de telefoon 4 GB aan werkgeheugen en een genereuze 128 GB opslag. Het is dus in de eerste plaats de camera en de pop-up-module die de show stelen bij deze telefoon.

Gelekte beelden van de telefoon

De teaser van Motorola voor de lancering

In een recent interview met Motorola vertelt het bedrijf ons dat de toestellen uit de One-reeks allemaal uitpakken met een unieke eigenschap. Zo heeft de One Zoom een telecamera met 3x optische zoom, de One Action kreeg een actiecamera en deze One Hyper zal dus een pop-up camera krijgen voor een midrange prijs. Over het prijskaartje van de telefoon is nog niets bekend, en we weten ook niet of hij naar Nederland zal komen.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk