Motorola One Fusion Plus: midrange met pop-up camera kost 300 euro

Motorola One Fusion Plus: midrange met pop-up camera kost 300 euro

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Motorola One Fusion Plus

De Motorola One Fusion Plus is recent door Motorola gelanceerd, en weer komt het bedrijf met een nieuwe middenklasser die een paar unieke eigenschappen bezit waarmee hij zich onderscheidt. Dat is bij de One Fusion Plus zeker de camera met pop-up-cameramodule, maar ook de opstelling aan de achterkant.

Laten we bij dat scherm beginnen. Er is een 6,5 inch Full HD LCD-scherm zonder 'notch', maar er is wel een duidelijke kin zichtbaar bij de telefoon. Het scherm biedt ondersteuning voor HDR10+ en de pop-up-camera verschijnt alleen als je hem nodig hebt. De pop-up camera heeft een 16 MP sensor.

Beelden van de telefoon

Als we kijken naar de prestaties dan vinden we de Snapdragon 730-processor die we kennen van onder meer de Samsung Galaxy A71, en er is ook 4 GB RAM en 64 GB opslag aanwezig. Motorola kiest verder voor een stevige 5000 mAh accu, Android 10 en de eigen My UX-softwareschil die dicht aanleunt bij een kale en pure Android-ervaring. De telefoon heeft verder een vingerafdrukscanner op de achterkant en een 3,5 mm audiojack. Opmerkelijk is ook de Google Assistent-knop.

Camera-opstelling

Als we dan naar de camera's kijken dan is er als eerste de 64 MP hoofdcamera, een 8 MP groothoekcamera die foto's neemt met een hoek van 118 graden, een 2 MP dieptecamera voor portretfoto's met onscherpte en een macrotelecamera. Dat laatste is een concept dat we kennen van de Poco F2 Pro, want het gaat om een 5 MP macrocamera die je in staat stelt om nog dichter bij een object te komen en zo artistieke beelden van heel dichtbij te nemen.

Beelden van de telefoon

Beschikbaarheid

De Motorola One Fusion Plus is vanaf eind juni beschikbaar in de Benelux voor een adviesprijs van 299,99 euro. Hij verschijnt in de kleur Twilight Blue.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk