Motorola lanceert One Fusion met 5000 mAh-accu

Motorola lanceert One Fusion met 5000 mAh-accu

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Motorola One Fusion

Motorola lanceert aan de lopende band nieuwe telefoons. Zo zagen we vorige maand nog de Motorola One Fusion Plus verschijnen, en nu ziet de Motorola One Fusion het levenslicht. De Plus-versie is in de Benelux verkrijgbaar voor 299,99 euro. Het is nog niet bekend of de Motorola One Fusion ook onze kant op komt.

De Motorola One Fusion wordt zoals verwacht onder de Motorola One Fusion Plus gepositioneerd en komt dus ook met op papier minder sterke specificaties. Zo heeft de Motorola One Fusion geen pop-up camera zoals de Plus, maar een selfiecamera in de waterdruppel-notch aan de voorzijde van het scherm. Dat scherm is 6,5 inch groot en heeft een HD+-resolutie.

Afbeelding van de Motorola One Fusion

Camera-opstelling

De Motorola One Fusion krijgt een 48 MP hoofdcamera, een 8 MP groothoekcamera om meer beeld op een foto te krijgen, een 5 MP macrocamera voor close-ups en een 2 MP dieptelens voor het aanbrengen van scherptediepte. Op de hoofdcamera en de macrotelecamera na, komt deze opstelling overeen met de grotere broer.

De Snapdragon 730-processor is ingeruild voor een Snapdragon 710-chipset, maar de 5000 mAh accu is gelijk gebleven. Alleen snelladen is op deze telefoon achterwege gebleven. Daarnaast beschikt ook de telefoon over 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag en Android 10 samen met de eigen My UX-softwareschil.

Afbeelding van de Motorola One Fusion

Beschikbaarheid

De Motorola One Fusion is nu in Latijns-Amerika gelanceerd in de kleuren Deep Sapphire Blue en Emerald Green. In de komende maanden komen daar ook andere regio's bij maar over Europa wordt niet gerept. De adviesprijs is ook nog niet bekend gemaakt.

Wat vind jij van de Motorola One Fusion? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk