Motorola One Action officieel: Android One, 21:9 scherm en actiecamera

Motorola One Action officieel: Android One, 21:9 scherm en actiecamera

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Motorola One Action kopen

De Motorola One Action is een variatie van de Motorola One Vision met veel overeenkomsten en een paar unieke details zoals de actiecamera die foto's schiet in een hoek van 117 graden. Deze telefoon is nu beschikbaar in de kleuren grijs en wit voor een adviesprijs van 259 euro.

Als je de Motorola One Action je bij Belsimpel aanschaft, krijg je een Motorola-headset ter waarde van 50 euro cadeau.

Afbeelding van de Motorola One Action

Motorola One Action

De Motorola One Action heeft, net zoals de One Vision, een 6,3 inch LCD-scherm met een 21:9-beeldverhouding en een camera-inkeping linksboven in het scherm waar de selfiecamera in is verwerkt. Motorola heeft ook bij deze variant gekozen voor de Exynos 9609-chipset van Samsung, 4 GB werkgeheugen, 128 GB opslag en een 3500 mAh-accu.

Beide telefoons beschikken over meerdere camera's die in resolutie en mogelijkheden verschillen. De telefoon heeft een 48 MP-camera met optische beeldstabilisatie (OIS) die 4 pixels tot 1 pixel samenvoegt om zo prima 12 megapixelfoto’s te maken. Verder heeft deze telefoon een 5 MP dieptecamera voor portretfoto's en een 12 MP selfiecamera. De Motorola One Action heeft ook een zogenaamde actiecamera. Dit is een groothoeklens die foto's schiet in een hoek van 117 graden. Je kan ook filmen in zo'n wijde hoek, waardoor het volgens Motorola een heuse actiecamera is.

Afbeelding van de Motorola One Action

De software is ook gelijk aan die van de One Vision. Motorola gebruikt Android Pie samen met de pure Android One-ervaring die zonder toeters en bellen van fabrikanten komt. De telefoon kan dus rekenen op een goede update-ondersteuning.

De Moto One Vision kreeg een adviesprijs van 299 euro. De Moto One Action is 40 euro goedkoper maar feitelijk maar een tientje als je voor de One Vision gebruik maakt van de cashback-actie van 30 euro.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk