Motorola One Action ontvangt Android 10 in Nederland

Motorola One Action ontvangt Android 10 in Nederland

Motorola One Action krijgt Android 10

Na de One Vision van Motorola is nu de Motorola One Action aan de beurt voor een update naar Android 10. Beide zijn Android One-apparaten en dat geeft hen recht op snelle update-ondersteuning. Naast deze versie-update krijgt het toestel tevens de beveiligingsupdate van december binnen. Hiermee loopt de Action wel twee maanden achter op schema.

Android 10 komt met een aantal sterke nieuwe functies zoals de populaire, systeembrede donkere modus, maar ook aan de tijdelijke toestemmingen, de nieuwe gesture-navigatie, Live Caption-ondertiteling en verbeteringen voor Digitaal Welzijn. Je leest hier alles over alle verbeteringen die met de nieuwste Android-versie komen.

Motorola One Action - Android 10

Android 10 downloaden

De update wordt aangeboden via een OTA-update en kan dus direct gedownload en geïnstalleerd worden op de Motorola One Action. Wil je kijken of de OTA-update voor je klaar staat? Dan kun je zelf even checken of de update al voor jouw toestel te downloaden is doe je via 'Instellingen'--> 'Over de telefoon'--> 'Systeem updates'.

Motorola One Action

De Motorola One Action heeft een 6,3 inch LCD-scherm, een 3500 mAh-accu en drie camera's op de achterkant waarvan één een actiecamera is die foto's schiet in een hoek van 117 graden. De Motorola One Action koop je in de kleuren blauw en wit vanaf 179 euro bij onder andere Coolblue, Belsimpel, MediaMarkt, Bol.com, Mobiel.nl en bij deze winkels.

Beelden van de telefoon

Bedankt voor de tip, Willem!

Motorola One Action
3500 mAh
6.3 inch - 1080 bij 2520 px
128 GB
Exynos 9609

Meer info

Motorola One Action
3500 mAh
6.3 inch - 1080 bij 2520 px
128 GB
Exynos 9609

Meer info

Lees meer over:
Motorola

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties