Google Assistent op Motorola- en Nokia-toestellen kan oproepen beantwoorden

Google Assistent op Motorola- en Nokia-toestellen kan oproepen beantwoorden

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Call Screen

Het Call Screen van de Pixel 3 zal ook op andere telefoons beschikbaar worden. Met Call Screen kan je ervoor kiezen om een inkomend telefoontje niet te aanvaarden of te negeren, maar juist aan de Google Assistent over te laten. Vervolgens vertelt Assistent aan de beller dat je een geautomatiseerde dienst van Google gebruikt. Je krijgt daarbij een transcriptie te zien van wat de beller antwoord en op het scherm verschijnen opties om te antwoorden met Call Screen.

Oorspronkelijk werd Call Screen gelanceerd als een feature voor de Pixel 3 die later voor de oudere Pixels beschikbaar werd, maar in de Telefoon-app werd de volgende code ontdekt: "CallScreeningEnglishUSForNokia" and "CallScreenEnglishUSForMoto". Dat weer erop dat de functie waarschijnlijk ook naar apparaten van Nokia en Motorola zal komen, maar die laatste heeft dat nieuws nu bevestigd in een blogbericht.

Call Screen

Motorola en Nokia

Motorola verklaart dat de functie verwacht wordt op de Motorla One en de Moto G7-reeks die bestaat uit de Moto G7, Moto G7 Power, Moto G7 Plus en Moto G7 Play. Over andere telefoons, zoals de vlaggenschepen, werd niets gezegd. We verwachten binnenkort dat ook Nokia zal bekend maken dat een aantal van zijn toestellen de functie krijgen.

Pixel 3 call screen

Nokia heeft veel Android One-apparaten, dat zijn toestellen met een kale Android-ervaring, maar de Moto G7 draait dan weer op de eigen schil van Motorola. Dat wil zeggen dat Android One geen vereiste is voor Google wat betreft telefoons die Call Screen kunnen krijgen. De functie is voorlopig wel alleen beschikbaar in de taal English (US).

Telefoon

Telefoon

Met de officiële telefoon-app van Google kun je gemakkelijk contact houden met vrienden en familie, spambellers blokkeren en kijken wie er belt voordat je opneemt.& ..

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk