Motorola Moto G9 Plus gelekt: dit moet je weten

Motorola Moto G9 Plus gelekt: dit moet je weten

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Motorola's Moto G9 plus is vroegtijdig gelekt. Het gaat om de volgende generatie van de populaire midrange telefoon, en volgens geruchten verschijnt hij met een 64 MP camera en een 5000 mAh accu.

Motorola Moto G9 Plus

Motorola lanceerde in oktober vorig jaar zijn Moto G8 Plus en dan weet je dat een nieuwe opvolger voor de populaire midrange-reeks op komst is. De Slovaakse tak van de provider Orange plaatste de Moto G9 Plus vroegtijdig op zijn website, en daarom hebben we nu een goed zicht op wat we van de telefoon mogen verwachten.

De nieuwe Moto komt met een veel groter scherm in vergelijking met het 6,3, inch scherm van zijn voorganger. Er is nu een 6,81 inch LCD Full HD-paneel met een resolutie van 2400 bij 1080 pixels. Waar je ook niet omheen kan, is de kleine scherminkeping in de linkerbovenhoek vergeleken met de waterdruppelinkeping van de Moto G8 Plus.

[readmore articles="208149"]

Beelden van de telefoon

Prestaties en camera

Als we vervolgens naar de prestaties kijken, dan is er nog onduidelijkheid. De Moto G9 Plus komt volgens verwachting met de Snapdragon 730 of de iets krachtigere Snapdragon 730G, en dat wil zeggen dat Motorola dit keer nog geen 5G uitbrengt voor zijn midrange telefoon. Verder is er 4 GB RAM aanwezig samen met 128 GB opslag. Motorola gebruikt ook een stevige 5000 Mah accu.

Een laatste belangrijk aspect is de camera. Renders verklappen al dat er vier sensors op de achterkant te bespeuren zijn, maar we weten enkel concrete details over de hoofdcamera en dat is een 64 MP exemplaar. Eerdere geruchten spraken wel al dat er ook een 8 MP groothoekcamera komt, een 2 MP macrocamera en een 2 MP dieptecamera. Vooraan zou er een 16 MP selfiecamera te vinden zijn.

[readmore articles="208914"]

Beschikbaarheid

Naar verwachting gaat Motorola zijn midrange-reeks nog deze maand of begin of begin volgende maand voorstellen. Wanneer dat het geval zal zijn, is nog niet bekend. De telefoon stond in Slowakije te koop voor 255 euro en dat is iets goedkoper dan de 269 euro die de Moto G8 kostte. Of die prijs ook voor ons zal gelden als hij hier gelanceerd wordt, is nog maar te vraag. Op renders zien we dat de telefoon in een bronzen en blauwe kleur verschijnt.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk